Bedrijfsteamtraining met Padel in Nederland

]

Ontdek de kracht van padel voor uw team! Onze teamtrainingen voor bedrijven en organisaties zijn in combinatie met padel clinics de ideale manier om de samenwerking tussen uw medewerkers te bevorderen. Daarnaast zal het ook de vitaliteit op de werkvloer stimuleren. Padel is een sport die laagdrempelig is, snel te leren en biedt oneindig veel plezier en uitdagingen. Padel biedt ook veel voordelen voor de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers en zorgt voor een vernieuwde teamdynamiek. Door samen te spelen, leren teamleden hoe ze nog meer op elkaar kunnen vertrouwen en hoe ze effectiever kunnen communiceren. Dit zal zich vertalen in betere samenwerking en prestaties op de werkvloer en kan helpen om specifieke zakelijke doelen te bereiken. Door een teamtraining te combineren met een padeltraining, kunt u spelsituaties van het padelcourt als voorbeeld gebruiken voor het werk, met als bijkomend voordeel dat het geleerde beter zal beklijven.

Padel is dynamisch, toegankelijk, wat de sport interessant maakt voor een hele grote doelgroep. Wie het voor het eerst probeert zegt nogal eens: “dit is verrassend!” “Iedere rally is anders!” Spelers laten zich betoveren door de bal en raken verslaafd.

Padel kan helpen om jouw medewerkers mentaal en fysiek fitter en veerkrachtiger te maken, waardoor prestaties omhooggaan en het verzuim omlaag. Daarbij brengt het collega’s bij elkaar. Samen een potje padel spelen geeft de adrenaline een boost en stimuleert om tot het uiterste te gaan.

Wat zijn de mentale en fysieke gezondheidsvoordelen van padel? 

Padel heeft meerdere voordelen op het gebied van je gezondheid. Padel draagt door deze full body work-out bij aan je algehele conditie. Andere voordelen zijn het trainen van je oog-hand-coördinatie, werken aan je spieropbouw en je flexibiliteit. Het laatste voordeel en misschien wel de belangrijkste is het sociale aspect. Padel speel je met z’n vieren en de sociale interactie draagt weer bij aan je geestelijke gezondheid.

Waarom zou je gaan padellen met je bedrijf? 

Alle gezondheidsvoordelen van padel zoals hierboven genoemd zorgen ervoor dat een werknemer vitaler is en meer energie heeft met als resultaat een productievere en meer tevreden werknemer. Werknemers zullen daarnaast minder stress ervaren en minder snel overspannen raken of te maken krijgen met een burn-out. Naast de gezondheidsaspecten draagt padel bij aan een betere sfeer op de werkvloer en krijgt de organisatie een beter imago.

Na de training ontvangen de deelnemers een mooie informatiegids over padel

Tijdens de bedrijfstraining met padel ga je ook een logboek bijhouden

Voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken neem dan contact op via info@gelukkigemensen.nl of 06 4831 3831. Vermeld in de mail je wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles te bespreken.


Route kaart met passie en plezier samenwerken

Hoe kun jij ieder dag voor meer werkplezier en een betere balans zorgen voor jezelf?

– Wanneer heb jij jezelf voor het laatst uitgedaagd?
– Wanneer heb jij voor het laatst het verschil gemaakt?
– Wanneer heb jij voor het laatst echt voor jou zelf gekozen?
– Wat draag jij bij aan het werkplezier met jouw collega’s?Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Dat vraagt om zelfbewustzijn, kracht, eigenwaarde, weten wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf wanneer de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe pak je dat vervolgens aan? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie zelf in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Veel vragen, waar we het samen allemaal over kunnen hebben. Maak jezelf belangrijk!
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.