Relatiecoaching Programma

Gelukkig zijn met een partner is voor veel mensen een van de belangrijkste dingen in het leven. In de meeste relaties is er vroeg of laat sprake van fases waarin problemen of moeilijkheden de overhand krijgen. De vraag: ’Willen we nog wel verder met elkaar?’ Kan zich dan voordoen. Het is mogelijk om goed door die fase heen te komen en er wellicht zelfs door te groeien!

relatiecoaching

Zet daarom samen de stap richting coaching om:

  • beter naar elkaar te luisteren en/of aandacht te hebben voor elkaar;
  • weer echt contact te krijgen en elkaar te waarderen;
  • wederzijds respect en vertrouwen in elkaar te krijgen;
  • te bouwen aan rust, veiligheid en harmonie;
  • (weer) verliefdheid te voelen;
  • relatietherapie voor je gevoel een te grote stap is.

In een relatie heb je te maken met twee unieke mensen met verschillende achtergronden, ervaringen, gedachten en gevoelens. Een relatie kan daardoor aanvulling, uitdaging en aantrekkelijkheid betekenen, maar kan tegelijkertijd ook een van de moeilijkste dingen in het leven zijn. Wanneer je samen vast loopt kan het verhelderend en prettig zijn wanneer een neutraal iemand echt naar jullie luistert. Een coach die goed observeert, vragen stelt en feedback geeft, waardoor je weer bij oplossingen of nieuwe inzichten kunt komen.
Gelukkige Mensen biedt deskundige coaches aan die, door goed te observeren, fungeren als een spiegel en teruggeven wat ze zien in de interactie tussen jou en jouw partner. Er worden handvatten aangereikt die kunnen bijdragen aan het herstel van evenwicht en plezier in jouw relatie.
Als één of meer van bovenstaande punten gewenst is en je het idee hebt dat ondersteuning van buitenaf welkom is, neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Hoe doe je dat? Het vraagt om zelfbewustzijn, weten wat je wel en niet belangrijk vindt en wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf hoe de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Jezelf belangrijk maken! De persoonlijke balans en jouw zelfmanagement is van cruciaal belang.Wandel- of skypecoaching

Wie had verwacht dat wij op zoveel plekken in de wereld zo worden stopgezet! En niet alleen met onzekerheid over ons werk, maar ook over onze eigen en andermans gezondheid, het verlies van dierbaren en een zeer onduidelijke en onzekere toekomst.

Lees meer
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.