Persoonlijk leiderschap met routekaart

Workshop 2

Wij organiseren ook een workshop met een nieuwe werkvorm rondom het thema persoonlijk leiderschap. Veel bedrijven maken momenteel veranderingen mee. Dat betekent vaak grote aanpassingen in dienstverlening, de organisatie ­inrichting en cultuur. Van medewerkers wordt een andere houding verwacht, waarbij initiatieven, pro activiteit, kortom persoonlijk leiderschap wordt verwacht. Het is belangrijk om daarover met elkaar in gesprek te gaan en beelden daarover uit te wisselen. Onze grote routekaart kan daarbij helpen.

De wereld waarin we leven is hectisch en druk. Organisaties veranderen en er komen steeds nieuwe eisen op ons pad. Dit betekent dat medewerkers zich onder andere moeten aanpassen in dienstverlening richting klanten en samenwerking met elkaar. Er wordt een andere houding verwacht. Persoonlijk leiderschap en pro-activiteit komen hier in beeld. Om inzicht te krijgen en te vergroten kan het werken met de routekaart een motiverende werkwijze zijn.

Wat levert de workshop op?

  • Een creatieve werkwijze waardoor deelnemers aan het denken worden gezet
  • Inzicht waar je als deelnemer wel of geen invloed op hebt.
  • Eerste stappen kunnen zetten naar het actief onderzoeken waar je als deelnemer wél invloed op hebt, op welke manier je dit zou kunnen oppakken en hoe je dit zou kunnen oppakken.
  • Meer inzicht hoe dit bij collega’s werkt
  • Meer verbinding tussen medewerkers onderling en tussenteams in de organisatie.

Persoonlijk leiderschap met routekaart

Persoonlijk leiderschap met routekaart

Persoonlijk leiderschap met routekaart

Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Hoe doe je dat? Het vraagt om zelfbewustzijn, weten wat je wel en niet belangrijk vindt en wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf hoe de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Jezelf belangrijk maken! De persoonlijke balans en jouw zelfmanagement is van cruciaal belang.Wandel- of Skypecoaching

Naast de normale face-to-facecoaching bij u of bij ons op kantoor bieden wij Skype- en Zoomcoaching aan en behoort wandelend coachen ook tot de mogelijkheden. Opties genoeg dus, voor ieder wat wils.

Lees meer
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.