Zorg goed voor jezelf

Workshop 4

zorg goed voor jezelf

Zorg goed voor jezelf! Wanneer het niet lekker loopt in de relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of woonsituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk en de sfeer thuis. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? De persoonlijke balans is van cruciaal belang.

Herken je dit?

  • ik wil meer werken aan de dingen die IK echt belangrijk vind, zowel privé als in mijn werk
  • ik wil meer kwalitijd samen met mijn partner
  • ik wil me fitter, energieker en gezonder voelen

Resultaat na de workshop:

Je leert om regisseur te worden van je eigen leven.

De eerste stappen hierin zijn:

  • Concreet Plan van Aanpak met eigen doelstellingen uitgezet in de tijd, hoe jij je goed kunt voelen, door je goed te voeden, bewegen en te ontspannen
  • Beloningsmomenten inrichten
  • Tools om je assertiever op te stellen in je werk, zodat je meer kunt doen waar je goed in bent en wat je ook leuk vindt om te doen.

NieuwsbriefGelukkige mensen is een landelijk opererende organisatie die meer focus en bewustzijn wil creëren rondom het thema geluk.
Dit kan op individueel niveau door het invullen van een test of een persoonlijk coachingsgesprek, maar het kan ook door middel van een workshop op het werk of een gesprek met uw partner, vrienden en/of ouders.

Wanneer u wilt sparren over het thema geluk, medewerkerstevredenheid of Hostmanship:


Coachingsreis Ghana


Coachingsreis Turkije