Zorg goed voor jezelf

Workshop 4

Hoe doe je dat? Het vraagt om zelfbewustzijn, weten wat je wel en niet belangrijk vindt en wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf hoe de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt in de relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? De persoonlijke balans en jouw zelfmanagement is van cruciaal belang.

 

Herken je een van bovenstaande zaken en staat een van jouw wensen hieronder genoemd?

  • Ik wil meer werken aan de dingen die IK echt belangrijk vind, zowel privé als in mijn werk.
  • Ik wil meer kwalitijd samen met mijn partner.
  • Ik wil me fitter, energieker en gezonder voelen.
  • Ik wil me beter in balans voelen.
  • Ik wil flexibeler en veerkrachtiger worden.

zorg goed voor jezelf

Resultaat na de workshop:
Je hebt vanzelfsprekend nieuwe inzichten opgedaan!
Daarnaast handvatten verkregen om weer regisseur te worden en zijn van je eigen leven.
De eerste stappen hierin zijn:

  • Bewustwording tijdens de workshop of training
  • Concreet plan van aanpak met eigen doelstellingen uitgezet in de tijd
  • Wat zijn de te nemen realistische en haalbare stappen in dit proces
  • Handvatten om je bijvoorbeeld assertiever op te stellen in je werk, zodat je meer kunt doen waar je goed in bent en wat je ook leuk vindt om te doen
  • Beloningsmomenten inrichten voor jezelf ter stimulans van de verandering.

Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Hoe doe je dat? Het vraagt om zelfbewustzijn, weten wat je wel en niet belangrijk vindt en wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf hoe de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Jezelf belangrijk maken! De persoonlijke balans en jouw zelfmanagement is van cruciaal belang.Wandel- of Skypecoaching

Naast de normale face-to-facecoaching bij u of bij ons op kantoor bieden wij Skype- en Zoomcoaching aan en behoort wandelend coachen ook tot de mogelijkheden. Opties genoeg dus, voor ieder wat wils.

Lees meer
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.