In gesprek met een Coach

Uw wens tot persoonlijke coaching kan met allerlei factoren te maken hebben zoals: persoonlijke mindset, ervaringen, stress, ambities, onvrede, druk, onzekere werksituatie, bedrijfscultuur, privéomstandigheden, groepsdynamiek, capaciteiten, vaardigheden. Persoonlijke coaching kan voor u uitkomst bieden, wanneer u met een externe eens wil sparren en spiegelen (reflecteren) over uzelf en uw situatie. Naarmate uw inzichten, vaardigheden en capaciteiten toenemen, gaan wij ervan uit dat dit bijdraagt aan uw welbevinden of dat van een collega.

Coaching wordt op qua frequentie en duur en volledig afgestemd op de wensen u als klant. Sommige medewerkers of leidinggevenden hebben aan twee keer sparren en spiegelen voldoende en anderen aan vijf keer in een jaar.

Persoonlijke toekomstplanning

coach

Ben je je bewust van jouw behoeften, wensen en dromen en ben je bezig deze te realiseren? Of ben je vooral hard aan het werk om andermans (organisatie)doelen of idealen te realiseren? Neem je voor jezelf de tijd om een toekomstbeeld te vormen of leef je op dit moment bij de waan van de dag? Wij zijn van mening dat een toekomstvisie en doelstellingen zullen bijdragen aan jouw geluk. Door te werken aan doelen geef je richting en inhoud aan al je activiteiten. Dit geeft veel rust omdat het twijfel wegneemt. Je weet immers waarvoor je iets doet en hierdoor wordt het makkelijker om bepaalde keuzes te maken.

Persoonlijke toekomstplanning is gericht op hoe tevreden je bent over jouw huidige koers en levenspad, wat het jou heeft gebracht, wat je verder voor wensen hebt en hoe je deze denkt te realiseren? We onderzoeken samen met jou onder andere de thema’s werk, relaties, gezondheid, wonen, vrije tijd en financiën.

Ga naar ons persoonlijke toekomstplanning programma

Wandel- of Skypecoaching

Wie had verwacht dat wij op zoveel plekken in de wereld zo worden stopgezet! En niet alleen met onzekerheid over ons werk, maar ook over onze eigen en andermans gezondheid, het verlies van dierbaren en een zeer onduidelijke en onzekere toekomst. Een lange periode van bewustwording voor ons allemaal; zekerheden en patronen vallen weg en waar gaat het dan uiteindelijk naartoe? Wat wilt u na deze reset? Wilt u deze ervaring gaan benutten om zaken anders te gaan doen en hoe dan? Mogelijk wilt daarover graag met een coach in gesprek.

Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Hoe doe je dat? Het vraagt om zelfbewustzijn, weten wat je wel en niet belangrijk vindt en wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf hoe de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Jezelf belangrijk maken! De persoonlijke balans en jouw zelfmanagement is van cruciaal belang.Wandel- of Skypecoaching

Naast de normale face-to-facecoaching bij u of bij ons op kantoor bieden wij Skype- en Zoomcoaching aan en behoort wandelend coachen ook tot de mogelijkheden. Opties genoeg dus, voor ieder wat wils.

Lees meer
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.