Managementteamtraining met Padel in España of Portugal

Ontdek de kracht van padel voor uw team! Padel is booming, snel aan te leren en staat garant voor veel plezier en vitaliteit. Padel is niet voor niets de snelst groeiende sport wereldwijd. Veel mensen raken verliefd op deze sport, omdat er veel nieuwe uitdagingen in zitten. Gelukkigemensen.nl combineert teamtrainingen met padellessen voor bedrijven en organisaties in Nederland, Spanje en Portugal. Organisatiethema’s worden naast ieders vaardigheden, mindset, onderlinge communicatie en samenwerking door vertaalt naar ieders performance op de padelbaan.

Tijdens de teamtraining komen de persoonlijke kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen naar voren en hoe teamleden het beste uit elkaar kunnen halen. Dat komt op de padelbaan goed van pas. Want iedere speler heeft op de baan zijn of haar eigen rol en er is ruimte voor spelers van ieder niveau. Dit maakt de sport zo toegankelijk. We stemmen de thema’s van de teamtraining af op technische en tactische aspecten van het padelspel en kunnen uw programma zo naar wens inrichten. De teamtraining met padellessen kunnen op diverse locaties in Spanje en Portugal worden verzorgd.

Onze teamtrainingen voor bedrijven en organisaties zijn in combinatie met padellessen de ideale manier om de samenwerking tussen u en uw collega’s te bevorderen en de vitaliteit van eenieder te stimuleren. De management en/of teamtraining in Spanje of Portugal zal uw team en organisatie een enorme boost geven en zorgen voor een vernieuwde teamdynamiek. Door het individuele spel en samenspel op de baan te trainen zal zich dat vertalen in betere samenwerking en prestaties op de werkvloer en zal dit helpen om specifieke zakelijke doelen te bereiken. Door een teamtraining te combineren met een padeltraining, kunt u spelsituaties van het padelcourt als metafoor gebruiken voor het werk en zal het geleerde beter zal beklijven.

Naast het feit dat Padel helpt om uw team mentaal en fysiek fit te houden brengt het ook collega’s bij elkaar. Medewerkers zullen vitaler worden en meer energie voelen met als resultaat productievere en meer tevreden collega’s. Naast de gezondheidsaspecten draagt padel natuurlijk ook bij aan een betere sfeer op de werkvloer en krijgt de organisatie een beter imago. Samen een potje padel spelen geeft de adrenaline een boost en stimuleert om tot het uiterste te gaan.

Na de training ontvangen de deelnemers een mooie informatiegids over padel

Tijdens de bedrijfstraining met padel ga je ook een eigen padel logboek bijhouden

De Management of teamtraining kan verzorgd worden op meerdere plaatsen in Spanje of Portugal en zal op maat gemaakt worden. Zowel wat betreft het aantal reisdagen, inhoudelijke sessies en padellessen. En wilt u bijvoorbeeld een weekend benutten om als bedrijf voldoende bereikbaar te blijven?

Multicolor padelpark in Spanje

Of op historische locaties in Portugal

Voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken neem dan contact op via info@gelukkigemensen.nl of 06 4831 3831. Vermeld in de mail je wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles te bespreken.


Route kaart met passie en plezier samenwerken

Hoe kun jij ieder dag voor meer werkplezier en een betere balans zorgen voor jezelf?

– Wanneer heb jij jezelf voor het laatst uitgedaagd?
– Wanneer heb jij voor het laatst het verschil gemaakt?
– Wanneer heb jij voor het laatst echt voor jou zelf gekozen?
– Wat draag jij bij aan het werkplezier met jouw collega’s?Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Dat vraagt om zelfbewustzijn, kracht, eigenwaarde, weten wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf wanneer de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe pak je dat vervolgens aan? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie zelf in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Veel vragen, waar we het samen allemaal over kunnen hebben. Maak jezelf belangrijk!
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.