Persoonlijke toekomstplanning

Ben je je bewust van jouw behoeften, wensen en dromen en ben je bezig deze te realiseren? Of ben je vooral hard aan het werk om andermans (organisatie)doelen of idealen te realiseren? Neem je voor jezelf de tijd om een toekomstbeeld te vormen of leef je op dit moment bij de waan van de dag? Heb je behoefte aan een persoonlijke toekomstplanning?

Wij zijn van mening dat een toekomstvisie en doelstellingen zullen bijdragen aan jouw geluk. Door te werken aan doelen geef je richting en inhoud aan al je activiteiten. Dit geeft rust, omdat het twijfel wegneemt. Je weet immers waarvoor je iets doet en hierdoor wordt het makkelijker om bepaalde keuzes te maken.

Ons programma ‘persoonlijke toekomstplanning’ draait om het evalueren van jouw tevredenheid met je huidige levenskoers, het begrijpen van wat deze je tot nu toe heeft opgeleverd, en het identificeren van je toekomstige wensen en de manieren waarop je deze kunt bereiken. Samen zullen we diverse levensgebieden verkennen, zoals werk, relaties, gezondheid, wonen, vrije tijd en financiën, om een volledig beeld te krijgen van waar je staat en waar je naartoe wilt.

Belangrijke onderwerpen bij persoonlijke toekomstplanning

 • Jouw tijdlijn (levensloop)
 • Wat was vroeger leuk en krijgt nu geen aandacht meer?
 • Jouw persoonlijke profiel
 • Levenskeuzes en hierbij kritisch stilstaan
 • Regisseren van je eigen leven – waar een wil is, is een weg
 • Wat werkt wel en wat werkt niet voor jou?
 • Waar krijg je energie van en waarvan niet?
 • Met welke zaken wil je stoppen om een burn-out of de kans op ziektes te voorkomen?
 • Eigenwaarde – belang van voor jezelf zorgen
 • Als jij niet goed voor jezelf zorgt, wie doet dat dan?
 • Denk eens aan later! Hoe zou jijzelf op je eigen leven willen terugkijken?

Resultaat na dit programma

 • Levensloop analyse: je hebt een duidelijk overzicht van je levensloop en belangrijke momenten.
 • Waarden en idealen: je begrijpt welke waarden belangrijk zijn voor jou en hoe je beter naar deze waarden kunt leven.
 • Actieplan: je maakt een persoonlijk profiel en besluit welke aspecten van je leven je wilt stoppen, voortzetten of actiever wilt ontwikkelen.

Deze aanpak stelt je in staat om met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Hoe zou jij op je eigen leven willen terugkijken? Met een grote glimlach op je gezicht?

Voor individuele gesprekken kun je je via het contactformulier aanmelden.

 


Route kaart met passie en plezier samenwerken

Routekaart met passie & plezier samenwerken

Hoe vergroot je jouw werkplezier en persoonlijke balans? Hoe en wanneer:

– Daagde jij jezelf uit?

– Maakte je het verschil?

– Koos je bewust voor jezelf?

– Droeg je bij aan het werkplezier van collega’s?

Onze routekaart laat zien hoe je met passie en plezier samenwerkt, en geeft richting aan je leven en geluk.Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Dit vereist zelfbewustzijn, kracht en een helder begrip van je eigen waarden en wat je energie geeft of ontneemt. De balans tussen ontspanning en inspanning is cruciaal, net als weten wat jou oplaadt.

Problemen in relaties, opvoeding, gezondheid, financiën of de thuissituatie kunnen ook je werkprestaties beïnvloeden. Hoe ga je hiermee om? Hoeveel tijd reserveer je voor jezelf, je hobby’s, en je naasten? Wat maakt jou echt gelukkig? Heb je controle over je eigen leven, of word je geleefd?Gelukkige medewerkers

Wil je sparren over je (gebrek aan) balans, je huidige situatie en je toekomst? Bel dan naar: 0162 466322 of 06 48313831.