Training Met plezier en passie aan het werk

Deelnemers kunnen het zelfinzicht en kennis van collega’s enorm vergroten tijdens deze training en krijgen zicht op eigen energiegevers en -nemers in relaties tot de persoonlijke balans. Andere onderwerpen zijn: gezondheid, waardering, persoonlijke beleving en hoe gepassioneerd je aan het werk bent? Levert jouw werk, de samen werking, energie, plezier en inspiratie op om gezond aan het werk te zijn en te blijven? Haal je voor jezelf en de organisatie alles eruit wat erin zit? Tijdens deze training worden de deelnemers geïnspireerd en gemotiveerd na te denken en te praten over items als drijfveren en passies, regie en autonomie in het werk, privé-werkbalans.

Onderdelen die verder aan bod kunnen komen zijn:

  • Wat of wie zorgt voor plezier in het werk?
  • Persoonlijke drijfveren en passies of wel waar sta ik voor en wat vind ik belangrijk in mijn werk?
  • Hoe blijf ik geboeid en verbonden met mijn werkplek?
  • Hoe zorg ik dat ik gezond en energiek aan het werk blijf?

passie werk

Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Hoe doe je dat? Het vraagt om zelfbewustzijn, weten wat je wel en niet belangrijk vindt en wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf hoe de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Jezelf belangrijk maken! De persoonlijke balans en jouw zelfmanagement is van cruciaal belang.Wandel- of skypecoaching

Wie had verwacht dat wij op zoveel plekken in de wereld zo worden stopgezet! En niet alleen met onzekerheid over ons werk, maar ook over onze eigen en andermans gezondheid, het verlies van dierbaren en een zeer onduidelijke en onzekere toekomst.

Lees meer
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.