Training Met plezier en passie aan het werk

passie werk

Deelnemers kunnen het zelfinzicht en kennis van collega’s enorm vergroten tijdens deze training en krijgen zicht op eigen energiegevers en -nemers in relaties tot de persoonlijke balans. Andere onderwerpen zijn: gezondheid, waardering, persoonlijke beleving en hoe gepassioneerd je aan het werk bent? Levert jouw werk, de samen werking, energie, plezier en inspiratie op om gezond aan het werk te zijn en te blijven? Haal je voor jezelf en de organisatie alles eruit wat erin zit? Tijdens deze training worden de deelnemers geïnspireerd en gemotiveerd na te denken en te praten over items als drijfveren en passies, regie en autonomie in het werk, privé-werkbalans.

Onderdelen die verder aan bod kunnen komen zijn:

  • Wat of wie zorgt voor plezier in het werk?
  • Persoonlijke drijfveren en passies of wel waar sta ik voor en wat vind ik belangrijk in mijn werk?
  • Hoe blijf ik geboeid en verbonden met mijn werkplek?
  • Hoe zorg ik dat ik gezond en energiek aan het werk blijf?

NieuwsbriefGelukkige mensen is een landelijk opererende organisatie die meer focus en bewustzijn wil creëren rondom het thema geluk.
Dit kan op individueel niveau door het invullen van een test of een persoonlijk coachingsgesprek, maar het kan ook door middel van een workshop op het werk of een gesprek met uw partner, vrienden en/of ouders.

Wanneer u wilt sparren over het thema geluk, medewerkerstevredenheid of Hostmanship:


Coachingsreis Ghana


Coachingsreis Turkije