Trainingen op maat

Hieronder worden een drietal van onze trainingen beschreven.

Training 1: Zorg goed voor uw zorgpersoneel

Binden en Boeien van zorgmedewerkers
Aanleiding voor het ontwikkelen van deze workshop:
Zorgmedewerkers hebben over het algemeen een groot talent om goede zorg te geven. Zelf zorg en aandacht vragen voor zichzelf en zaken die demotiveren staat vaak op de tweede plaats. Consequenties: veel uitval door ziekte, gemopper, overbelasting en een groot verloop. Hierdoor komt de kwaliteit van zorg onder druk te staan, waardoor ook de druk op directies, ondersteunende diensten, recruitment en specifiek de achtergebleven zorgmedewerkers onaanvaardbaar hoog wordt. De kosten gaan vervolgens omhoog door het ziekteverzuim, werving en selectie, kosten van de uitzendbureaus, zzp’ers en ziekteverzuim en dat is zonde.

Lees meer over Training Zorg goed voor uw zorgpersoneel

Training 2: Met passie en plezier samen werken

Wat geeft u het meeste werkplezier en waarvan gaat uw hart harder kloppen? Thema’s waar we intensief mee aan de slag gaan deze trainingsdag! Deelnemers kunnen het zelfinzicht en de kennis van collega’s (teamtraining) enorm vergroten tijdens deze training en krijgen daarnaast zicht op eigen energiegevers en energievreters in relatie tot de eigen persoonlijke balans.

Lees meer over Training Met passie en plezier samen werken

Training: Ideale balans tussen thuiswerken en op de zaak

Een gezonde en goede balans in jezelf alsook tussen werk en privé is van belang. De training gaat over hoe je jezelf coacht, jezelf en jouw activiteiten organiseert en hoe je daarbij voor jezelf zorgt. De ene persoon is positief, assertief en neemt ook voldoende tijd voor zichzelf en voor ontspanning. De ander is bijvoorbeeld veeleisend, streng naar anderen en kritisch op zichzelf en zorgt wat minder goed voor eigen behoeften.

Lees meer over Training Ideale balans tussen thuiswerken en op de zaak

Bedrijfsteamtraining met Padel in Nederland

Ontdek de kracht van padel voor uw team!

Bedrijfsteamtraining met Padel

Onze teamtrainingen voor bedrijven en organisaties zijn in combinatie met padel clinics de ideale manier om de samenwerking tussen uw medewerkers te bevorderen. Daarnaast zal deze teamtraining met Padel ook de vitaliteit op de werkvloer stimuleren.

Voordelen van Padel

Padel is een sport die laagdrempelig en snel te leren is en daarbij voor oneindig veel plezier en uitdagingen zorgt. Padel biedt veel voordelen voor de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers en draagt bij aan een nieuwe teamdynamiek.

Lees meer over Bedrijfsteamtraining met Padel in Nederland

 

Aanmelden via info@gelukkigemensen.nl of telefonisch via 0162-466322.

De trainingen worden op verschillende data in het jaar verzorgd. Via het contactformulier kun je jouw wensen, vragen en voorkeuren aangeven.


Route kaart met passie en plezier samenwerken

Hoe kun jij ieder dag voor meer werkplezier en een betere balans zorgen voor jezelf?

– Wanneer heb jij jezelf voor het laatst uitgedaagd?
– Wanneer heb jij voor het laatst het verschil gemaakt?
– Wanneer heb jij voor het laatst echt voor jou zelf gekozen?
– Wat draag jij bij aan het werkplezier met jouw collega’s?Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Dat vraagt om zelfbewustzijn, kracht, eigenwaarde, weten wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf wanneer de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe pak je dat vervolgens aan? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie zelf in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Veel vragen, waar we het samen allemaal over kunnen hebben. Maak jezelf belangrijk!
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.