Trainingen op maat

Hieronder worden een drietal van onze trainingen beschreven.

Training: Zorg goed voor jezelf als zorgmedewerker

Met het huidige tekort aan zorgpersoneel ligt onvrede, energieverlies en minder tijd voor kwaliteit op de loer. Het appel op de nog aanwezige medewerkers wordt steeds groter, dus nee zeggen en grenzen bewaken steeds belangrijker. Deze vicieuze cirkel kun je als je wilt zelf en met jouw team doorbreken en daarmee anticipeer je direct op de aankomende veranderingen.

Lees meer over Training Zorg goed voor jezelf als zorgmedewerker

Training: Met passie en plezier aan het werk

Wat geeft u het meeste werkplezier en waarvan gaat uw hart harder kloppen? Thema’s waar we intensief mee aan de slag gaan deze trainingsdag! Deelnemers kunnen het zelfinzicht en de kennis van collega’s (teamtraining) enorm vergroten tijdens deze training en krijgen daarnaast zicht op eigen energiegevers en energievreters in relatie tot de eigen persoonlijke balans.

Lees meer over Training Met passie en plezier aan het werk

Training: Ideale balans tussen thuiswerken en op de zaak

Een gezonde en goede balans in jezelf alsook tussen werk en privé is van belang. De training gaat over hoe je jezelf coacht, jezelf en jouw activiteiten organiseert en hoe je daarbij voor jezelf zorgt. De ene persoon is positief, assertief en neemt ook voldoende tijd voor zichzelf en voor ontspanning. De ander is bijvoorbeeld veeleisend, streng naar anderen en kritisch op zichzelf en zorgt wat minder goed voor eigen behoeften.

Lees meer over Training Ideale balans tussen thuiswerken en op de zaak

 

Aanmelden via info@gelukkigemensen.nl of telefonisch via 0162-466322.

De trainingen worden op verschillende data in het jaar verzorgd. Via het contactformulier kun je jouw wensen, vragen en voorkeuren aangeven.

Route kaart met passie en plezier samenwerken

Hoe kun jij ieder dag voor meer werkplezier en een betere balans zorgen voor jezelf?

– Wanneer heb jij jezelf voor het laatst uitgedaagd?
– Wanneer heb jij voor het laatst het verschil gemaakt?
– Wanneer heb jij voor het laatst echt voor jou zelf gekozen?
– Wat draag jij bij aan het werkplezier met jouw collega’s?Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Hoe doe je dat? Het vraagt om zelfbewustzijn, weten wat je wel en niet belangrijk vindt en wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf hoe de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Jezelf belangrijk maken! Jouw persoonlijke balans en hoe jij jezelf managet is van cruciaal belang.
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.