Trainingen op maat

Hieronder worden een vijftal van onze trainingen beschreven.

Training: Zorg goed voor jezelf als zorgmedewerker

Met het huidige tekort aan zorgpersoneel ligt onvrede, energieverlies en minder tijd voor kwaliteit op de loer. Het appel op de nog aanwezige medewerkers wordt steeds groter, dus nee zeggen en grenzen bewaken steeds belangrijker. Deze vicieuze cirkel kun je als je wilt zelf en met jouw team doorbreken en daarmee anticipeer je direct op de aankomende veranderingen.

Lees meer over Training Zorg goed voor jezelf als zorgmedewerker

 

Training: werk en privé in balans

Een gezonde en goede balans in jezelf alsook tussen werk en privé is van belang. Zelfmanagement gaat over hoe je jezelf coacht, jezelf en jouw activiteiten organiseert en hoe je daarbij voor jezelf zorgt. De ene persoon is positief en assertief en neemt ook voldoende tijd voor zichzelf en voor ontspanning. De ander is bijvoorbeeld veeleisend, streng naar anderen en kritisch op zichzelf en zorgt wat minder goed voor eigen behoeften.

Lees meer over Training werk & privé in balans

 

Training: ‘met plezier en passie aan het werk’

Deelnemers kunnen het zelfinzicht en de kennis van collega’s enorm vergroten tijdens deze training en krijgen zicht op eigen energiegevers en -nemers in relatie tot de persoonlijke balans. Andere onderwerpen zijn: gezondheid, waardering, persoonlijke beleving en hoe gepassioneerd je aan het werk bent. Levert jouw werk en de samenwerking jou energie, plezier en inspiratie op om gezond aan het werk te zijn en te blijven? Haal je voor jezelf en de organisatie alles eruit wat erin zit? Tijdens deze training worden de deelnemers geïnspireerd en gemotiveerd na te denken en te praten over items als drijfveren en passies, regie en autonomie in het werk, privé-werkbalans.

Bekijk ons programma Met plezier en passie aan het werk

 

Training: ondernemerschap en zelfsturing

Kom uit je comfortzone, experimenteer met nieuw gedrag, neem ‘risico’s’. Probeer wat anders, ben proactief en laat jezelf wat meer zien of horen en sta open voor hoe dat uitpakt. Toon initiatief in plaats van passief wachten of je te laten afremmen door leeuwen en beren en beloon jezelf voor jouw actie. Mijn motto was in het jaar 2000: ‘Je kunt beter spijt krijgen van hetgeen je gedaan hebt dan van hetgeen je nooit geprobeerd hebt.’

Bekijk ons programma Training Zelfsturing

 

Training: Alleenzaamheid – in verbinding met jezelf en anderen

In 2021 startten wij met een cursus ‘Alleenzaamheid’ aan een kwetsbare groep in onze samenleving. De leeftijden van de deelnemers varieerden van 67 tot 91 jaar. Een generatie mensen die, als het gaat om het verwerken en mogen uiten van emoties, gemiddeld genomen minder ruimte heeft gekend dan de jongere mensen.

Het werd een intense sessie met emoties, begrip, goed luisteren naar elkaar, het steunen van elkaar, eenzaamheid, rouw en af en toe ook een lach. Bijzonder en zingevend om toch iets voor deze generatie mensen te mogen doen. De cursisten zijn gemotiveerd. Ze hadden last van eenzaamheid, willen iets leren en vinden het daarnaast leuk en fijn om anderen te ontmoeten.

Voor sommige deelnemers was deze ontmoeting het lichtpuntje van de dag. Het voelt goed om zo een bijdrage te mogen leveren. Omdat eenzaamheid van alle leeftijden is, bieden we deze cursus voor iedereen en alle leeftijden aan!

Lees meer over Training alleenzaamheid

 

Aanmelden via info@gelukkigemensen.nl of telefonisch via 0162-466322.

De trainingen worden op verschillende data in het jaar verzorgd. Via het contactformulier kun je jouw wensen, vragen en voorkeuren aangeven.

Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Hoe doe je dat? Het vraagt om zelfbewustzijn, weten wat je wel en niet belangrijk vindt en wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf hoe de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Jezelf belangrijk maken! De persoonlijke balans en jouw zelfmanagement is van cruciaal belang.Wandel- of Skypecoaching

Naast de normale face-to-facecoaching bij u of bij ons op kantoor bieden wij Skype- en Zoomcoaching aan en behoort wandelend coachen ook tot de mogelijkheden. Opties genoeg dus, voor ieder wat wils.

Lees meer
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.