Trainingen op maat

Hieronder worden enkele van onze trainingen beschreven.

Training ‘Met plezier en passie aan het werk’

Deelnemers kunnen het zelfinzicht en kennis van collega’s enorm vergroten tijdens deze training en krijgen zicht op eigen energiegevers en -nemers in relaties tot de persoonlijke balans. Andere onderwerpen zijn: gezondheid, waardering, persoonlijke beleving en hoe gepassioneerd je aan het werk bent? Levert jouw werk, de samen werking, energie, plezier en inspiratie op om gezond aan het werk te zijn en te blijven? Haal je voor jezelf en de organisatie alles eruit wat erin zit? Tijdens deze training worden de deelnemers geïnspireerd en gemotiveerd na te denken en te praten over items als drijfveren en passies, regie en autonomie in het werk, privé-werkbalans.

Bekijk ons programma Met plezier en passie aan het werk

Ondernemerschap en zelfsturing

Kom uit je comfortzone, experimenteer met nieuw gedrag, neem eens “risico’s”. Probeer eens wat anders, ben pro actief en laat u zelf wat meer zien of horen en sta open voor hoe dat uitpakt. Toon initiatief i.p.v. passief wachten of u te laten afremmen door leeuwen en beren en beloon uzelf op uw actie.

Bekijk ons programma Training Zelfsturing

Training werk en privé in balans

Een gezonde en goede balans in jezelf alsook tussen werk en privé is van belang. Zelf management gaat over hoe je jezelf coacht, jezelf en jouw activiteiten organiseert en hoe je daarbij voor jezelf zorgt. De ene persoon is positief, assertief en neemt ook voldoende tijd voor zichzelf en voor ontspanning. De ander is bijvoorbeeld veeleisend, streng naar anderen en kritisch op zichzelf en zorgt wat minder goed voor eigen behoeften.

Lees meer over Training werk & privé in balans

De trainingen worden op verschillende data in het jaar verzorgd. Via het contactformulier kun je jouw wensen, vragen en voorkeuren aangeven.

Aanmelden via info@gelukkigemensen.nl of telefonisch via 0162 466322.

NieuwsbriefGelukkige mensen is een landelijk opererende organisatie die meer focus en bewustzijn wil creëren rondom het thema geluk.
Dit kan op individueel niveau door het invullen van een test of een persoonlijk coachingsgesprek, maar het kan ook door middel van een workshop op het werk of een gesprek met uw partner, vrienden en/of ouders.

Wanneer u wilt sparren over het thema geluk, medewerkerstevredenheid of Hostmanship:


Coachingsreis Ghana


Coachingsreis Turkije