Trainingen op maat

Hieronder worden een viertal van onze trainingen beschreven.

Training: corona en persoonlijke veerkracht

Een gezonde en goede balans in jezelf zorgt voor lichamelijke en geestelijke veerkracht tijdens deze coronaperiode. Wat is de impact van deze periode op jou, hoe deal je met de maatregelen en hoe kijk je bijvoorbeeld naar de toekomst? Ben je bang, bezorgd of boos en hoe ga jij of gaat jouw omgeving daarmee om? Hoe zit jij in jouw werk, hoe gaat het met jouw kinderen en hoe ontspan jij nu er misschien wel veel energiegevers voor jou zijn weggevallen? Hoe blijf jij veerkrachtig in deze tijd van polarisatie? Voorafgaand aan de training willen wij weten wat jouw leerwensen zijn of tegen welke zaken jij aan loopt, zodat wij daarop in kunnen spelen tijdens de training.

Lees meer over Training corona en persoonlijke veerkracht

 

Training: werk en privé in balans

Een gezonde en goede balans in jezelf alsook tussen werk en privé is van belang. Zelfmanagement gaat over hoe je jezelf coacht, jezelf en jouw activiteiten organiseert en hoe je daarbij voor jezelf zorgt. De ene persoon is positief en assertief en neemt ook voldoende tijd voor zichzelf en voor ontspanning. De ander is bijvoorbeeld veeleisend, streng naar anderen en kritisch op zichzelf en zorgt wat minder goed voor eigen behoeften.

Lees meer over Training werk & privé in balans

Training: ‘met plezier en passie aan het werk’

Deelnemers kunnen het zelfinzicht en de kennis van collega’s enorm vergroten tijdens deze training en krijgen zicht op eigen energiegevers en -nemers in relatie tot de persoonlijke balans. Andere onderwerpen zijn: gezondheid, waardering, persoonlijke beleving en hoe gepassioneerd je aan het werk bent. Levert jouw werk en de samenwerking jou energie, plezier en inspiratie op om gezond aan het werk te zijn en te blijven? Haal je voor jezelf en de organisatie alles eruit wat erin zit? Tijdens deze training worden de deelnemers geïnspireerd en gemotiveerd na te denken en te praten over items als drijfveren en passies, regie en autonomie in het werk, privé-werkbalans.

Bekijk ons programma Met plezier en passie aan het werk

Training: ondernemerschap en zelfsturing

Kom uit je comfortzone, experimenteer met nieuw gedrag, neem ‘risico’s’. Probeer wat anders, ben proactief en laat jezelf wat meer zien of horen en sta open voor hoe dat uitpakt. Toon initiatief in plaats van passief wachten of je te laten afremmen door leeuwen en beren en beloon jezelf voor jouw actie. Mijn motto was in het jaar 2000: ‘Je kunt beter spijt krijgen van hetgeen je gedaan hebt dan van hetgeen je nooit geprobeerd hebt.’

Bekijk ons programma Training Zelfsturing

 

Aanmelden via info@gelukkigemensen.nl of telefonisch via 0162-466322.

De trainingen worden op verschillende data in het jaar verzorgd. Via het contactformulier kun je jouw wensen, vragen en voorkeuren aangeven.

Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Hoe doe je dat? Het vraagt om zelfbewustzijn, weten wat je wel en niet belangrijk vindt en wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf hoe de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Jezelf belangrijk maken! De persoonlijke balans en jouw zelfmanagement is van cruciaal belang.Wandel- of skypecoaching

Wie had verwacht dat wij op zoveel plekken in de wereld zo worden stopgezet! En niet alleen met onzekerheid over ons werk, maar ook over onze eigen en andermans gezondheid, het verlies van dierbaren en een zeer onduidelijke en onzekere toekomst.

Lees meer
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.