Gelukkige Medewerkers

De laatste jaren staan geluk, happiness, gezondheid en een goede werk-privébalans gelukkig veel meer op de agenda. Ook de jongere generatie is hier veel meer op gericht en bijna niet meer voor een fulltimebaan te motiveren. Hoe hierop als werkgever te anticiperen?

Wat te doen om medewerkers te laten floreren en hun talenten te laten inzetten, hen te binden en te boeien om zo lang mogelijk van ze te kunnen genieten. Werktevredenheid hoog in het vaandel hebben, de tijd nemen voor openhartige gesprekken met medewerkers om polshoogte te houden en signalen vroegtijdig op te vangen.

Ruis in de communicatie kan ruis in de relatie teweegbrengen en voor demotivatie zorgen; dat wil iedereen voorkomen. Je kunt individueel maar ook samen nadenken over waar je energie van krijgt en wat energie vreet en hoe je zaken voor de toekomst kunt verbeteren. Wij helpen u graag om dit proces met werknemers te activeren, stimuleren en faciliteren.


Route kaart met passie en plezier samenwerken

Hoe kun jij ieder dag voor meer werkplezier en een betere balans zorgen voor jezelf?

– Wanneer heb jij jezelf voor het laatst uitgedaagd?
– Wanneer heb jij voor het laatst het verschil gemaakt?
– Wanneer heb jij voor het laatst echt voor jou zelf gekozen?
– Wat draag jij bij aan het werkplezier met jouw collega’s?Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Dat vraagt om zelfbewustzijn, kracht, eigenwaarde, weten wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf wanneer de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe pak je dat vervolgens aan? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie zelf in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Veel vragen, waar we het samen allemaal over kunnen hebben. Maak jezelf belangrijk!
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.