Management teamtraining met padel in Spanje of Portugal

Als u op zoek bent naar een unieke en effectieve manier om uw managementteam te versterken, overweeg dan onze management teamtraining met padel in Spanje of Portugal. Deze speciale training combineert professionele ontwikkeling met sportieve ontspanning in een van de mooiste regio’s van Europa, waarbij de focus ligt op zowel de groei van individuele leiderschapsvaardigheden als teamdynamiek.

Deze “Management teamtraining met padel in Spanje of Portugal” is specifiek ontworpen om leiderschapsteams te helpen hun communicatie, samenwerking en besluitvormingsvaardigheden te verbeteren. Door de unieke combinatie van intensieve workshops en padelsessies bieden we een dynamische leeromgeving die zowel uitdagend als verfrissend is. De informele setting en gezamenlijke sportactiviteiten bevorderen een open dialoog en vertrouwen binnen het team, elementen die cruciaal zijn voor effectieve samenwerking.

Investeer in de toekomst van uw managementteam met onze management teamtraining met padel in Spanje of Portugal. Het is een investering die niet alleen de prestaties van uw team zal verbeteren, maar ook zal bijdragen aan hun persoonlijke groei en welzijn.

Ervaren coaches/trainers

Elke sessie van de management teamtraining met padel in Spanje of Portugal wordt geleid door ervaren coaches en trainers die gespecialiseerd zijn in zowel bedrijfsmanagement als sporttraining. Zij zorgen voor een naadloze integratie van leren en spelen, waarbij theoretische sessies worden afgewisseld met praktische padeltoernooien. Deze aanpak garandeert niet alleen een verbetering van de teamdynamiek, maar helpt ook bij het ontwikkelen van een gezonde, competitieve geest onder de teamleden.

Locaties management teamtraining met padel in Spanje of Portugal

De locaties in Spanje en Portugal zijn zorgvuldig gekozen om een ideale leeromgeving te bieden. Beide landen zijn bekend om hun gastvrije cultuur, uitstekende klimaat en voortreffelijke faciliteiten, wat ze tot perfecte bestemmingen maakt voor onze management teamtrainingen. Daarnaast biedt de natuurlijke schoonheid en rust van deze locaties een uitstekende achtergrond voor reflectie en strategische planning.

Informatiegids en logboek

Na de training krijgen de deelnemers een uitgebreide informatiegids over padel mee naar huis. Bovendien zullen zij tijdens de bedrijfstraining een persoonlijk padel logboek bijhouden om hun vorderingen en ervaringen vast te leggen.

Multicolor padelpark in Spanje

Historische padel locatie en het toeristische trammetje in Portugal

 

Voorbeelden van management teamtraining met padel in Spanje of Portugal

Hier vindt u twee specifieke aanbiedingen voor padelreizen via Klerkx Training & Coaching naar Alicante en Marbella, in de onderstaande PDF-bestanden:

Padelreis Alicante

Padelreis Marbella

Maatwerk

De managementteamtraining kan op verschillende locaties in Spanje of Portugal worden aangeboden en wordt volledig op maat samengesteld. Dit betreft niet alleen het aantal reisdagen, maar ook de inhoud van de sessies en de padellessen. Wenst u de training te plannen tijdens een weekend, zodat uw bedrijf doordeweeks optimaal bereikbaar blijft? Dat is ook mogelijk. Wij passen ons volledig aan uw behoeften aan.

Voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken neem dan contact op via: info@gelukkigemensen.nl of 06 4831 3831. Vermeld gerust al uw wensen in de e-mail, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om alles in detail te bespreken.


Route kaart met passie en plezier samenwerken

Routekaart met passie & plezier samenwerken

Hoe vergroot je jouw werkplezier en persoonlijke balans? Hoe en wanneer:

– Daagde jij jezelf uit?

– Maakte je het verschil?

– Koos je bewust voor jezelf?

– Droeg je bij aan het werkplezier van collega’s?

Onze routekaart laat zien hoe je met passie en plezier samenwerkt, en geeft richting aan je leven en geluk.Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Dit vereist zelfbewustzijn, kracht en een helder begrip van je eigen waarden en wat je energie geeft of ontneemt. De balans tussen ontspanning en inspanning is cruciaal, net als weten wat jou oplaadt.

Problemen in relaties, opvoeding, gezondheid, financiën of de thuissituatie kunnen ook je werkprestaties beïnvloeden. Hoe ga je hiermee om? Hoeveel tijd reserveer je voor jezelf, je hobby’s, en je naasten? Wat maakt jou echt gelukkig? Heb je controle over je eigen leven, of word je geleefd?Gelukkige medewerkers

Wil je sparren over je (gebrek aan) balans, je huidige situatie en je toekomst? Bel dan naar: 0162 466322 of 06 48313831.