Padel bedrijfsteamtraining voor bedrijven/organisaties

Ontdek de kracht van padel voor uw team!

 

Bedrijfsteamtraining met padel

Onze teamtrainingen voor bedrijven en organisaties zijn in combinatie met padel clinics de ideale manier om de samenwerking tussen uw medewerkers te bevorderen. Daarnaast zal deze actieve teamtraining ook de vitaliteit op de werkvloer stimuleren.

Voordelen van padel

Padel is een laagdrempelige sport die snel onder de knie te krijgen is, en het biedt oneindig veel plezier en uitdagingen. Het bevordert niet alleen de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers, maar draagt ook bij aan een vernieuwde teamdynamiek.

Betere samenwerking

Door samen te spelen, leren teamleden hoe ze nog meer op elkaar kunnen vertrouwen en hoe ze effectiever kunnen communiceren. Dit zal zich vertalen in betere samenwerking en prestaties op de werkvloer en kan ook helpen om specifieke zakelijke doelen te bereiken.

Padeltraining als krachtige metafoor

Door een teamtraining te combineren met padellessen, kunt u spelsituaties van het padelcourt als voorbeeld gebruiken voor het werk, met als bijkomend voordeel dat het geleerde beter zal beklijven.

Voor meer informatie over de padel teamtrainingen bel 06-48313831

 

Padel

Teamtraining met padel

Een dynamisch spel voor iedereen

Padel is een dynamische en toegankelijke sport, waardoor het interessant is voor een breed publiek. Bij de eerste kennismaking met dit spel hoor je vaak: ‘Dit is verrassend!’ en ‘Iedere rally is anders!’ Spelers worden al snel betoverd door de interactie tussen de bal en wanden, waardoor ze regelmatig verslaafd raken aan het spel.

Mentaal en fysiek fitter en veerkrachtiger

Padel kan aanzienlijk bijdragen aan het verbeteren van de mentale en fysieke fitheid van uw medewerkers. Hierdoor zullen niet alleen de prestaties omhoogschieten, maar kan ook het verzuim omlaaggaan. Bovendien brengt deze activiteit collega’s op een unieke manier bij elkaar. Samen een potje padel spelen geeft niet alleen een adrenaline boost, maar stimuleert medewerkers ook om tot het uiterste te gaan.

Wat zijn de mentale en fysieke voordelen van padel?

Het spel biedt een breed scala aan gezondheidsvoordelen. De intensieve full body workout draagt significant bij aan uw algehele conditie, terwijl het ook uw oog-hand-coördinatie verbetert, spieropbouw bevordert en flexibiliteit vergroot. Maar misschien nog wel het meest waardevolle aspect is de sociale dimensie van padel. Doordat het spel met vier spelers wordt gespeeld, draagt de interactie tussen spelers bij aan de geestelijke gezondheid en het welzijn van de deelnemers.

Wat zijn de voordelen voor uw bedrijf?

Dankzij de hierboven genoemde gezondheidsvoordelen ervaren medewerkers niet alleen een toename in vitaliteit en energie, maar resulteert dit ook in een aantoonbaar hogere productiviteit en meer tevredenheid. Bovendien leidt regelmatig padellen tot aantoonbaar lagere stressniveaus, waardoor medewerkers minder vatbaar zijn voor overspannenheid of burn-out. Als kers op de taart draagt de positieve impact van dit spel ook bij aan een verbeterde werksfeer en aan een positief imago van uw bedrijf of organisatie.

Padel

Tijdens de bedrijfstraining wordt een logboek bijgehouden. Na afloop ontvangen de deelnemers een handige informatiegids over padel.

Meer informatie?

Wil u meer informatie ontvangen of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op via info@gelukkigemensen.nl of bel 06 4831 3831. Als u in de mail direct uw wensen vermeld, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om deze met u door te nemen.

 

Padel

Ja, ik wil meer informatie over de Bedrijfsteamtrainingen met padel

 

 


Route kaart met passie en plezier samenwerken

Hoe kun jij ieder dag voor meer werkplezier en een betere balans zorgen voor jezelf?

– Wanneer heb jij jezelf voor het laatst uitgedaagd?
– Wanneer heb jij voor het laatst het verschil gemaakt?
– Wanneer heb jij voor het laatst echt voor jou zelf gekozen?
– Wat draag jij bij aan het werkplezier met jouw collega’s?Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Dat vraagt om zelfbewustzijn, kracht, eigenwaarde, weten wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf wanneer de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe pak je dat vervolgens aan? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie zelf in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Veel vragen, waar we het samen allemaal over kunnen hebben. Maak jezelf belangrijk!
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.