In gesprek met een coach

Ieder individu komt op verschillende momenten in het leven in situaties terecht die voor vragen, problemen of uitdagingen zorgen. Dit kan zowel betrekking hebben op de persoonlijke ontwikkeling, de werk-privébalans, ervaringen uit het verleden, carrière- en loopbaanaangelegenheden of andere levensvragen. Een coach kan daarbij helpen.

Het kan immers soms lastig zijn om daarmee aan de slag te gaan of er zelf uit te komen. Echt kritisch en objectief naar jezelf kijken kan moeilijk zijn. Het weg- of vooruitschuiven van knelpunten is ook een optie, maar heel vaak komen ze dan toch vanzelf weer terug. Wij kunnen en willen u daar graag bij helpen. Mail of bel ons nu als je hierover met een coach in gesprek wil.

Wandelcoaching – gesprek met je coach in de buitenlucht

Hoe zou je het vinden om bij ons op kantoor te starten, slechts 200 meter van het bos? We kunnen daar een kop koffie of thee drinken en vervolgens een wandeling maken. We kunnen deze volgorde natuurlijk ook omkeren. Daarnaast bieden we de flexibiliteit om gesprekken af te wisselen tussen jouw of ons kantoor/bedrijfslocatie en wandelend in de natuur, afhankelijk van wat jou het beste uitkomt. Iedereen heeft immers een andere voorkeur: sommigen praten gemakkelijker achter een scherm, terwijl anderen juist de voorkeur geven aan een persoonlijke ontmoeting, binnen of buiten. Het ene thema leent zich meer om binnen op een afgeschermde plek te bespreken en andere zaken komen juist makkelijker aan bod vanuit actie en beweging. Wij streven ernaar om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn! Ben je op zoek naar een coach en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een vrijblijvende afspraak: 06-48313831 of info@gelukkigemensen.nl

Coach via Skype, Teams of Zoom

Als je vanuit huis werkt of niet in staat bent te reizen, bieden wij ook online coaching aan. Voor sommige mensen is praten achter een scherm comfortabeler dan een fysieke ontmoeting. Bovendien bespaar je hiermee reistijd en -kosten. Een ander voordeel is dat je, ongeacht je locatie – of je nu in Groningen bent of in het buitenland – van onze coaching kunt profiteren. Een mogelijk nadeel is dat communicatie via het scherm soms wat afstandelijker kan aanvoelen. Uiteraard ligt de keuze bij jou. Een combinatie van online coaching en face-to-face sessies is ook mogelijk. Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Referenties

Door de fijne coachingsgesprekken met Eugène heb ik eens goed naar mezelf gekeken. Eugène liet mij in de spiegel kijken en door middel van verschillende methodes heeft hij laten zien hoe ik bepaalde gewoonten en gedachten kan leren ombuigen.” Nathalie van Nassau, Sociale Verzekeringsbank (SVB)

Zowel met groeps- als persoonlijke coaching als zeer prettig en professioneel ervaren.” Cornelius Engelhart, Teammanager Martens kunststoffen

Eugène weet precies te achterhalen wat nodig is om jezelf te upgraden. Fijne gespreks- en sparringpartner met oog voor detail.” Mariska Lexmond, Ingenieur Antea Group

Bij Eugène persoonlijke coaching gehad. Gesprekken gevoerd over de verschillende leiderschapsstijlen en persoonlijk leiderschap. Hij heeft me geholpen met verschillende casuïstiek op de werkvloer door goed te luisteren, veel vakkennis paraat te hebben en een kwaliteit om dat om te zetten naar goede adviezen.” Ida van Leeuwen, Manager Woningbouwvereniging Woonveste

Persoonlijke toekomstplanning

Ben je je bewust van jouw behoeften, wensen en dromen en ben je bezig deze te realiseren? Of ben je vooral hard aan het werk om andermans (organisatie)doelen of idealen te realiseren? Neem je voor jezelf de tijd om een toekomstbeeld te vormen of leef je op dit moment bij de waan van de dag?

Wij zijn van mening dat een toekomstvisie en doelstellingen zullen bijdragen aan jouw geluk. Door te werken aan doelen geef je richting en inhoud aan al je activiteiten. Dit geeft rust, omdat het twijfel wegneemt. Je weet immers waarvoor je iets doet en hierdoor wordt het makkelijker om bepaalde keuzes te maken.

Persoonlijke toekomstplanning is gericht op hoe tevreden je bent over jouw huidige koers en levenspad, wat het jou heeft gebracht, wat je verder voor wensen hebt en hoe je deze denkt te realiseren? We onderzoeken samen met jou onder andere de thema’s werk, relaties, gezondheid, wonen, vrije tijd en financiën.

Ga naar ons persoonlijke toekomstplanning programma


Route kaart met passie en plezier samenwerken

Routekaart met passie & plezier samenwerken

Hoe vergroot je jouw werkplezier en persoonlijke balans? Hoe en wanneer:

– Daagde jij jezelf uit?

– Maakte je het verschil?

– Koos je bewust voor jezelf?

– Droeg je bij aan het werkplezier van collega’s?

Onze routekaart laat zien hoe je met passie en plezier samenwerkt, en geeft richting aan je leven en geluk.Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Dit vereist zelfbewustzijn, kracht en een helder begrip van je eigen waarden en wat je energie geeft of ontneemt. De balans tussen ontspanning en inspanning is cruciaal, net als weten wat jou oplaadt.

Problemen in relaties, opvoeding, gezondheid, financiën of de thuissituatie kunnen ook je werkprestaties beïnvloeden. Hoe ga je hiermee om? Hoeveel tijd reserveer je voor jezelf, je hobby’s, en je naasten? Wat maakt jou echt gelukkig? Heb je controle over je eigen leven, of word je geleefd?Gelukkige medewerkers

Wil je sparren over je (gebrek aan) balans, je huidige situatie en je toekomst? Bel dan naar: 0162 466322 of 06 48313831.