Wandel- of Skypecoaching

Wie had verwacht dat wij op zoveel plekken in de wereld zo worden stopgezet! En niet alleen met onzekerheid over ons werk, maar ook over onze eigen en andermans gezondheid, het verlies van dierbaren en een zeer onduidelijke en onzekere toekomst. Een lange periode van bewustwording voor ons allemaal; zekerheden en patronen vallen weg en waar gaat het dan uiteindelijk naartoe? Wat wilt u na deze reset? Wilt u deze ervaring gaan benutten om zaken anders te gaan doen en hoe dan? Mogelijk wilt daarover graag met een coach in gesprek.
Ook ikzelf sta op een kruispunt van wegen, want bij ons zijn alle trainingen geannuleerd. Hoe dit creatief maar ook zingevend voor mezelf op te lossen? Ik heb besloten mijn oude beroep deels weer op te pakken en de zwaar belaste collega’s in de zorg te gaan ondersteunen de komende maanden. Daarnaast blijf ik uiteraard actief met coaching en het voorbereiden van trainingen voor waarschijnlijk het najaar.

Wanneer u interesse hebt in een moment van sparren is dat ook mogelijk via skype, telefonisch of al wandelend in het bos met 150 cm as social distance. De keuze is aan u.

Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Hoe doe je dat? Het vraagt om zelfbewustzijn, weten wat je wel en niet belangrijk vindt en wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf hoe de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Jezelf belangrijk maken! De persoonlijke balans en jouw zelfmanagement is van cruciaal belang.Wandel- of skypecoaching

Wie had verwacht dat wij op zoveel plekken in de wereld zo worden stopgezet! En niet alleen met onzekerheid over ons werk, maar ook over onze eigen en andermans gezondheid, het verlies van dierbaren en een zeer onduidelijke en onzekere toekomst.

Lees meer
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.