Wandel- of Skypecoaching

Naast de normale face-to-facecoaching bij u of bij ons op kantoor bieden wij Skype- en Zoomcoaching aan en behoort wandelend coachen ook tot de mogelijkheden. Opties genoeg dus, voor ieder wat wils.

De ene persoon praat makkelijker vanachter het scherm en de ander wil een fysieke ontmoeting binnen of buiten. Wat voor u het prettigst en meest helpend is doen wij graag met en voor u! Tot maart 2020 begaven de meesten van ons zich in een redelijk rustig vaarwater, maar daar is vanaf dat moment tot op de dag van vandaag verandering in gekomen. De oude vertrouwde wereld is niet meer en lijkt niet meer terug te komen. Voor velen is er meer onzekerheid over het eigen werk, over onze eigen en andermans gezondheid, vriendschappen staan onder druk, verlies van dierbaren licht continu op de loer en daarnaast zijn er veel meer leefregels ten gevolge van corona en dat heeft veel impact op onze vrijheden. Zekerheden en patronen vallen weg of veranderen en waar leidt dat dan uiteindelijk naartoe? Hoe zit u hierin: rustig, onzeker of gevangen of juist vol vertrouwen en hebt u hoop op positieve veranderingen?

Wilt u de ervaring van de afgelopen jaren gaan benutten om zaken anders te gaan doen, zo ja, hoe dan? Misschien wilt u daarover graag met een coach in gesprek. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak: 06-48313831 & info@gelukkigemensen.nl


Route kaart met passie en plezier samenwerken

Hoe kun jij ieder dag voor meer werkplezier en een betere balans zorgen voor jezelf?

– Wanneer heb jij jezelf voor het laatst uitgedaagd?
– Wanneer heb jij voor het laatst het verschil gemaakt?
– Wanneer heb jij voor het laatst echt voor jou zelf gekozen?
– Wat draag jij bij aan het werkplezier met jouw collega’s?Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Dat vraagt om zelfbewustzijn, kracht, eigenwaarde, weten wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf wanneer de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe pak je dat vervolgens aan? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie zelf in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Veel vragen, waar we het samen allemaal over kunnen hebben. Maak jezelf belangrijk!
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.