Coaching

Ieder individu komt op verschillende momenten in het leven in situaties terecht die voor vragen, problemen of uitdagingen zorgen. Dit kan zowel betrekking hebben op de persoonlijke ontwikkeling, de werk-privébalans, ervaringen uit het verleden, carrière- en loopbaanaangelegenheden of andere levensvragen.

Het kan soms moeilijk zijn om daarmee aan de slag te gaan of er zelf uit te komen. Echt kritisch en objectief naar jezelf kijken kan moeilijk zijn en het weg- of vooruitschuiven van knelpunten is een optie, maar heel vaak komen ze dan toch vanzelf weer terug. Wij kunnen en willen u daar graag bij helpen. Mail of bel ons nu als je daarover in gesprek wil met ons als coach.

Wandelcoaching – samen een goed gesprek in de buitenlucht

Hoe ziet dat eruit? We kunnen starten op ons kantoor (200 meter van het bos) met een kop koffie of thee en daarna gaan wandelen of dit omkeren. Het is ook mogelijk om het ene gesprek op jouw of ons kantoor te voeren en een andere keer al wandelend (op verschillende locaties) te sparren over jouw vragen en/of proces. De ene persoon praat tenslotte makkelijker vanachter het scherm en de ander wil liever een fysieke ontmoeting binnen of buiten. Het thema leent zich meer om binnen op een afgeschermde plek te bespreken en andere zaken komen makkelijker aanbod vanuit actie en beweging. Wij willen doen wat voor jou het prettigst en meest helpend is!  Wanneer jij wilt verkennen wat wij voor jou kunnen betekenen, bel of mail dan voor een vrijblijvende afspraak: 06-48313831 of info@gelukkigemensen.nl

Coaching via Skype, Teams of Zoom

Wanneer u vanuit huis werkt en niet op pad kunt, kan coaching online plaatsvinden. De ene persoon praat tenslotte makkelijker vanachter het scherm dan met een fysieke ontmoeting en daarnaast kan het een voordeel zijn dat je reistijd en reiskosten bespaart. Voordeel is ook dat je zelfs vanuit Groningen of het buitenland coaching van ons kunt ontvangen, maar het nadeel kan zijn dat het communiceren via het scherm net wat afstandelijker voelt. De keuze is uiteraard aan ou. Online coaching afwisselen met life coaching behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Referenties

“Door de fijne coachingsgesprekken met Eugène heb ik eens goed naar mezelf gekeken. Eugène liet mij in de spiegel kijken en door middel van verschillende methodes heeft hij laten zien hoe ik bepaalde gewoonten en gedachten kan leren ombuigen.” Nathalie van Nassau, Sociale Verzekeringsbank (SVB)

“Zowel met groeps- als persoonlijke coaching als zeer prettig en professioneel ervaren.” Cornelius Engelhart, Teammanager Martens kunststoffen

“Eugène weet precies te achterhalen wat nodig is om jezelf te upgraden. Fijne gespreks- en sparringpartner met oog voor detail.” Mariska Lexmond, Ingenieur Antea Group

“Bij Eugène persoonlijke coaching gehad. Gesprekken gevoerd over de verschillende leiderschapsstijlen en persoonlijk leiderschap. Hij heeft me geholpen met verschillende casuïstiek op de werkvloer door goed te luisteren, veel vakkennis paraat te hebben en een kwaliteit om dat om te zetten naar goede adviezen.” Ida van Leeuwen, Manager Woningbouwvereniging Woonveste


Route kaart met passie en plezier samenwerken

Hoe kun jij ieder dag voor meer werkplezier en een betere balans zorgen voor jezelf?

– Wanneer heb jij jezelf voor het laatst uitgedaagd?
– Wanneer heb jij voor het laatst het verschil gemaakt?
– Wanneer heb jij voor het laatst echt voor jou zelf gekozen?
– Wat draag jij bij aan het werkplezier met jouw collega’s?Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Dat vraagt om zelfbewustzijn, kracht, eigenwaarde, weten wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf wanneer de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe pak je dat vervolgens aan? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie zelf in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Veel vragen, waar we het samen allemaal over kunnen hebben. Maak jezelf belangrijk!
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.