Uw werk-privébalans

We zijn het afgelopen anderhalf jaar collectief uit onze comfortzone gehaald en hadden en hebben daarmee te dealen. De een met gezondheidsproblemen, de ander met rouwverwerking, verlies van werk of beperkte openingstijden, niet naar school kunnen of met eenzaamheid of isolatie. Het is nog onzeker wat er in de herfstperiode gaat gebeuren: blijven de scholen open, kunnen we weer een paar dagen naar het werk of mogen we ook thuis blijven werken, mag je alleen nog overal naar binnen met testbewijs en of mogen of moeten we nog een tweede of derde prik gaan halen?

Velen van ons zullen een nieuwe balans moeten vinden; er zal waarschijnlijk een appél worden gedaan op onze veerkracht. Mocht u tijdens deze zoektocht behoefte hebben aan een ondersteunend en verhelderend gesprek of gewoon is ongeremd van u af willen praten bel of mail ons dan!

Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Hoe doe je dat? Het vraagt om zelfbewustzijn, weten wat je wel en niet belangrijk vindt en wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf hoe de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Jezelf belangrijk maken! De persoonlijke balans en jouw zelfmanagement is van cruciaal belang.Wandel- of skypecoaching

Wie had verwacht dat wij op zoveel plekken in de wereld zo worden stopgezet! En niet alleen met onzekerheid over ons werk, maar ook over onze eigen en andermans gezondheid, het verlies van dierbaren en een zeer onduidelijke en onzekere toekomst.

Lees meer
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.