Klanten en testimonia


Mooi maatwerk geleverd – Complimenten voor trainers – Positieve houding, goed doorvragen en soms de diepte in om opheldering te krijgen – Goed team – Leuke training – Goed geleid – Actieve, nuttige dag – Vertrouwen in de training en het effect ervan – Goed verzorgd – Waardevol voor mijzelf – Fijne en veilige sfeer: ga zo door – De training heb ik als zeer positief, inspirerend en uitdagend ervaren – Duidelijke cursus, tijd voor uitleg en naspraak – Leuke dag en met veel uitdagingen – Positieve en leerzame training – Fijn dat de training zo flexibel was – Zeer vriendelijk, open en eerlijk, geeft vertrouwen: trainers, ga zo door – Leuke training: openheid en humor – Prettige afwisselende dag – Heel fijne werkvorm: goed uitgedragen en begeleid om een veilige omgeving te creëren – Complimenten voor de trainers; open en eerlijk en scheppen van een vertrouwelijke sfeer – Jullie hebben het top gedaan, op een leuke, gezellige manier

Feedback Medewerkers Gemeente Veenendaal Cultuurtraject 2018 – 2019


Eugène Klerkx heeft bij mijn bedrijf, Martens beton nv in Mol België, twee trajecten van coaching en begeleiding gedaan de afgelopen negen maanden. Het ene traject betrof alle bedienden en het andere de arbeiders in de fabriek, waarbij naast persoonlijke ontwikkeling ook de teamontwikkeling heel belangrijk was. De aanpak van beide trajecten verliep op dezelfde manier: persoonlijke gesprekken, gesprekken met twee collega’s en kleine groepen collega’s (met en zonder leidinggevenden) en is erg succesvol verlopen. In België trainen en coachen is anders gebleken dan gemiddeld in Nederland, maar de kwaliteiten van Eugène hebben alle collega’s over de streep getrokken. Eugène z’n belangrijkste kwaliteiten in deze twee processen: geduld, goed luisteren, goede voorbeelden vinden en goede verslaglegging.

Peter-Paul Ooms, Directeur Martens beton België

Klanten
Ik heb Julia en Eugène leren kennen als betrokken trainers. Hun training ‘Met plezier en passie aan het werk’ is erg positief geëvalueerd door de doktersassistenten. Julia en Eugène zijn erin geslaagd om deze training goed aan te laten sluiten bij de leefwereld en behoeftes van deze doelgroep.

Dorinde Winkelaar, opleidingsadviseur zorgopleidingen, Meander Academie

De samenwerking met Eugène wordt door mij als prettig ervaren. Eugène past als persoon binnen de cultuur van Antea Group. Hij voelt prima aan waar onze medewerkers behoefte aan hebben in de trajecten die in samenwerking met KLERKX training & coaching worden opgestart. Voor de medewerkers voelt dit vertrouwd, wat leidt tot het gewenste resultaat.

Kees van Berkel, Antea Group

 

Klanten  KlantenKlanten

 

Klanten

 

Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Hoe doe je dat? Het vraagt om zelfbewustzijn, weten wat je wel en niet belangrijk vindt en wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf hoe de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Jezelf belangrijk maken! De persoonlijke balans en jouw zelfmanagement is van cruciaal belang.Wandel- of skypecoaching

Wie had verwacht dat wij op zoveel plekken in de wereld zo worden stopgezet! En niet alleen met onzekerheid over ons werk, maar ook over onze eigen en andermans gezondheid, het verlies van dierbaren en een zeer onduidelijke en onzekere toekomst.

Lees meer
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.