Klanten en testimonia

Welkom op de pagina waar onze klanten en collega’s hun ervaringen delen over de samenwerking met Eugène Klerkx. Lees hier hoe Eugène heeft bijgedragen aan persoonlijke en teamontwikkeling in verschillende organisaties.

Door de jaren heen heeft Eugène met een breed scala aan bedrijven en teams gewerkt – van kleine start-ups tot multinationals, van lokale non-profit organisaties tot overheidsinstellingen. Deze pagina belicht hoe zijn unieke benadering van coaching en training specifiek is afgestemd op de behoeften van elke groep of individu met wie hij werkt.

Ervaringen van klanten met trainer/coach Eugène Klerkx.

Arjan Heijdens HR adviseur

Eugène heeft het afgelopen jaar in Dongen gewerkt met teams aan een ontwikkeltraject. Ik heb Eugène in de samenwerking ervaren als een kundige adviseur en trainer, grondig in de voorbereiding, betrokken bij de processen en toegankelijk en inspirerend tijdens de teamtrainingen. Door de grote diversiteit in zijn arsenaal heeft Eugène voor ieder vraagstuk een mooie methodiek voor handen. Al met al kijk ik terug op een prettige samenwerking!

Yvonne van Bijnen – Teammanager bij Stichting Volckaert

Eugène heb ik als professionele coach ervaren. Hij kan goed inspelen op situaties, hij kan erg goed analyseren en benoemen wat er gaande is op dat moment. Hij gebruikt interessante methodieken om tot de kern te komen en de individu of groep verder te helpen. Naast de coaching van mijn team heb ik hem ook gevraagd naar mijn rol en hier heeft hij mij handvaten voor gegeven. Ik kan hem zeker aanraden! Hij is een fijne man in de omgang en je merkt dat hij plezier heeft in zijn werk. Mvg Yvonne teammanager Mijzo

Review teamtraining DLV glas & energie – greenhouse consultancy okt 2023

Zo hebben wij de rol van Eugène als trainer ervaren: Zoals verwacht, gespreksleider die mensen triggert om uit te spreken, ervaren trainer die zonder zichzelf op de voorgrond te plaatsen leiding geeft aan het proces en goede aanvullende vragen stelt. Hij deed het prima en leuk, kan goed luisteren en interpreteren. Stelt goede vragen, hij liet iedereen goed uitpraten, nam de tijd, maar liet het bedrijf de richting bepalen. Verder goed resumerend, zaken terug halen duidelijk en sturend met daarbij focus op juiste onderdelen.

Om deze redenen zouden wij deze training aan anderen aanraden?
Het is bedrijfsspecifiek, goed om met hulp van een frisse blik naar je eigen werkmethode te kijken. Het draagt bij aan verbetering contact/samenwerking collega’s en het is altijd goed om dit met een extern iemand te doen, hierdoor haal je meer uit de groep. Het gaf ons veel achtergrondinfo over wat iemand nuttig, nutteloos of irritant vindt. De training was praktisch, daarnaast goed om uit waan van de dag te zijn en oog te hebben voor zaken die ook heel belangrijk zijn. Het gaf ons een goed gevoel gezamenlijk mee te denken en te spiegelen. Onze gemiddelde beoordeling was: 8,21

Erwin Wadners – vrijwilliger en voorzitter Team Sponsoring en Team Padel bij OTPC De Warande

Om de samenwerking tussen de verschillende teams binnen onze sportvereniging te verbeteren heeft Eugene een clinic verzorgd. Extra lastig vind ik zelf bij vrijwilligers soms de bereidheid, inzet en verantwoordelijkheid.
Eugene is helder, rustig, goed luisterend en probleemoplossend gericht. Dus zeker een zinvolle clinic, die een vervolg mag krijgen om de gemaakte doelstellingen te meten en te evalueren.
erwin@skypadel.nl

ML Spangenberg

Op 12 februari 2023 heb ik samen met andere vrijwilligers aan een workshop ‘Met plezier en passie vrijwillig aan het werk’ bij OTC De Warande Tennis & en Padelclub meegedaan. Deze workshop vond plaats onder de plezierige en deskundige leiding van Eugene Klerkx! De workshop gaf een eerste en nuttige aanzet tot de twee hoofdonderwerpen: hoe samenwerken in een vrijwilligersorganisatie te verbeteren en het vrijwilligerswerk leuker te maken.
Ik kijk uit naar een vervolg!

Frans van Lonkhuizen – Directie FlanQ Accountants

Eugène heb ik leren kennen als een gedreven trainer die ook bij moeilijke gesprekken onafhankelijk een oordeel velt. Zelf heb ik ervaring met een moeilijke aandeelhouderssituatie, waarin Eugène als gespreksleider de kernpunten naar boven wist te halen.

Peter Bornkamp – Arcadis Ingenieursbureau

Eugène is een betrokken coach en trainer. In mijn trainingstraject kreeg ik de juiste inzichten om van mezelf een gelukkiger mens te maken. Topper!

Peter Peverelli – Gemeente Gorinchem

Mijn ervaring met KLERKX training & coaching is uiterst positief! Er wordt altijd goed geluisterd naar wat nodig is en dat wordt dan uitvoerig uitgewerkt en besproken! De coach Eugène is zeer kundig in het werk dat hij doet en komt altijd wel met bepaalde ideeën of suggesties om problemen op te lossen! Kortom, als u met KLERKX training & coaching in zee gaat zullen er vrijwel altijd oplossingen komen voor eventuele problemen die zich voordoen.

Cornelius Engelhart – Teammanager Martens kunststoffen

Zowel met groeps- als persoonlijke coaching als zeer prettig en professioneel ervaren.

Julia op ’t Root – Collega-trainer

Eugène heb ik door de jaren heen leren kennen als een bevlogen en betrokken coach en trainer (en collega) met kennis van zaken. Hij weet mensen inzicht te geven en in beweging te krijgen. Als collega heb ik met plezier een aantal malen met hem samengewerkt.

Anna – Manager Gemeente Veenendaal

Met veel plezier aan training deelgenomen. Eugène staat open voor feedback, stelt zich flexibel op en denkt mee in alternatieven!

Erica Hes – Teamleider Mee Vivenz

Meedenkend, innovatief en betrokken! Erg tevreden over KLERKX training & coaching. Fijne samenwerking gehad met Eugène.

Gerard de Groot – Directeur Bedrijfsvoering Gemeente Schiedam

Eugène is scherp, menselijk en kan moeilijke kwesties goed benoemen, zodat deze zelfs met plezier worden opgepakt. Met veel plezier mee samengewerkt.

Paulus Gerrits – Collega-trainer/Rabobank

Eugène is een gedreven, ervaren, oprechte trainer & coach. Hij weet mensen te verbinden en veelal de juiste snaar te raken om veranderingen teweeg te brengen bij de ander. Eugène stelt de mens centraal en spreekt zonder oordeel. Kortom, Eugène geeft meerwaarde aan een ontwikkelproces voor zowel de mens als voor een team/bedrijf.

Piet Sprangers – Teammanager HR Gemeente ABG

Ik ken Eugène als een zeer gedreven en betrouwbare trainer. Scherp op wat er in de groep gebeurt en een goed gevoel voor wat er in de context van de organisatie nodig is om medewerkers beter te laten worden.

Bob van de Haar – Eigenaar DeXonIT

Wij vragen KLERKX training & coaching regelmatig om onze (ICT-)consultants te trainen op het gebied van onder andere gespreksvaardigheid, zelfinzicht en het geven/ontvangen van feedback. Door het regelmatig herhalen van de training blijven onze consultants groeien op zowel het persoonlijke vlak als in teamverband. Zeker rondom de coronatijd is dit wat mij betreft een belangrijk thema.

Patricia de Regt – Collega-trainer

Eugène ervaar ik als een warme, betrokken, zeer ervaren en professionele trainer/coach. Hij is kritisch op de inhoud en zacht op de persoon. Erg prettig om mee samen te werken.

Mariska Lexmond – Ingenieur Antea Group

Eugène weet precies te achterhalen wat nodig is om jezelf te upgraden. Fijne gespreks- en sparringpartner met oog voor detail.

Ruth Eschweiler – Manager HR Antea Group

Eugène coacht regelmatig medewerkers van Antea Group. De medewerkers ervaren dit als een waardevolle bijdrage in hun persoonlijke ontwikkeling. Eugène onderhoudt hierbij een goede afstemming met ons als werkgever en geeft waar nodig feedback waar we als organisatie van leren.

Ida van Leeuwen – Manager Woningbouwvereniging Woonveste

Bij Eugène persoonlijke coaching gehad. Gesprekken gevoerd over de verschillende leiderschapsstijlen en persoonlijk leiderschap. Hij heeft me geholpen met verschillende casuïstiek op de werkvloer door goed te luisteren, veel vakkennis paraat te hebben en een kwaliteit om dat om te zetten naar goede adviezen.

Nathalie van der K. – Teammanager SVB Rotterdam

Voor mijn werk heb ik Eugène ingehuurd als externe coach voor een medewerker in het bedrijf. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Eugène luistert goed naar hetgeen je als opdrachtgever verwacht en vertaalt dit door naar de coachee. De coachee wordt zeer serieus genomen en geholpen in hetgeen hij wil/kan ontwikkelen. De medewerker in kwestie was ook content met de coaching en heeft hier veel baat bij gehad. Ik zie het terug in zijn werk. Kortom, blije opdrachtgever en een goed gecoachte medewerker die veel geleerd heeft over zichzelf.

Eugène verdiept zich goed in de organisatie en de mensen met wie hij werkt. Zijn nazorg heb ik ook als prettig ervaren. Het contact is gebleven; hieruit maak ik op dat zijn interesse oprecht is. Hij wil echt de opdrachtgever en coachee verder helpen. Als ik nogmaals een coachingstraject nodig heb voor een van de medewerkers en/of mijzelf, dan zou ik Eugène zeker benaderen.

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

Feedback Medewerkers Gemeente Veenendaal Cultuurtraject 2018 – 2019

Mooi maatwerk geleverd – Complimenten voor trainers – Positieve houding, goed doorvragen en soms de diepte in om opheldering te krijgen – Goed team – Leuke training – Goed geleid – Actieve, nuttige dag – Vertrouwen in de training en het effect ervan – Goed verzorgd – Waardevol voor mijzelf – Fijne en veilige sfeer: ga zo door – De training heb ik als zeer positief, inspirerend en uitdagend ervaren – Duidelijke cursus, tijd voor uitleg en naspraak – Leuke dag en met veel uitdagingen – Positieve en leerzame training – Fijn dat de training zo flexibel was – Zeer vriendelijk, open en eerlijk, geeft vertrouwen: trainers, ga zo door – Leuke training: openheid en humor – Prettige afwisselende dag – Heel fijne werkvorm: goed uitgedragen en begeleid om een veilige omgeving te creëren – Complimenten voor de trainers; open en eerlijk en scheppen van een vertrouwelijke sfeer – Jullie hebben het top gedaan, op een leuke, gezellige manier

Peter-Paul Ooms, Directeur Martens beton België

Eugène Klerkx heeft bij mijn bedrijf, Martens beton nv in Mol België, twee trajecten van coaching en begeleiding gedaan de afgelopen negen maanden. Het ene traject betrof alle bedienden en het andere de arbeiders in de fabriek, waarbij naast persoonlijke ontwikkeling ook de teamontwikkeling heel belangrijk was. De aanpak van beide trajecten verliep op dezelfde manier: persoonlijke gesprekken, gesprekken met twee collega’s en kleine groepen collega’s (met en zonder leidinggevenden) en is erg succesvol verlopen. In België trainen en coachen is anders gebleken dan gemiddeld in Nederland, maar de kwaliteiten van Eugène hebben alle collega’s over de streep getrokken. Eugène z’n belangrijkste kwaliteiten in deze twee processen: geduld, goed luisteren, goede voorbeelden vinden en goede verslaglegging.

Klanten

Dorinde Winkelaar, opleidingsadviseur zorgopleidingen, Meander Academie

Ik heb Julia en Eugène leren kennen als betrokken trainers. Hun training ‘Met plezier en passie aan het werk’ is erg positief geëvalueerd door de doktersassistenten. Julia en Eugène zijn erin geslaagd om deze training goed aan te laten sluiten bij de leefwereld en behoeftes van deze doelgroep.

Kees van Berkel, Antea Group

De samenwerking met Eugène wordt door mij als prettig ervaren. Eugène past als persoon binnen de cultuur van Antea Group. Hij voelt prima aan waar onze medewerkers behoefte aan hebben in de trajecten die in samenwerking met KLERKX training & coaching worden opgestart. Voor de medewerkers voelt dit vertrouwd, wat leidt tot het gewenste resultaat.

Waarom kiezen voor Eugène Klerkx?

Eugène Klerkx staat bekend om zijn persoonlijke benadering, professionele integriteit, en de bekwaamheid om complexe vraagstukken inzichtelijk en hanteerbaar te maken. Of het nu gaat om individuele coaching of teamontwikkeling, Eugène’s benadering is altijd op maat en gericht op duurzame ontwikkeling.

Neem contact op om te ontdekken hoe Eugène uw team of organisatie kan helpen groeien en bloeien in elke uitdagende situatie.

 

Klanten  KlantenKlanten

 

Klanten

 


Route kaart met passie en plezier samenwerken

Routekaart met passie & plezier samenwerken

Hoe vergroot je jouw werkplezier en persoonlijke balans? Hoe en wanneer:

– Daagde jij jezelf uit?

– Maakte je het verschil?

– Koos je bewust voor jezelf?

– Droeg je bij aan het werkplezier van collega’s?

Onze routekaart laat zien hoe je met passie en plezier samenwerkt, en geeft richting aan je leven en geluk.Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Dit vereist zelfbewustzijn, kracht en een helder begrip van je eigen waarden en wat je energie geeft of ontneemt. De balans tussen ontspanning en inspanning is cruciaal, net als weten wat jou oplaadt.

Problemen in relaties, opvoeding, gezondheid, financiën of de thuissituatie kunnen ook je werkprestaties beïnvloeden. Hoe ga je hiermee om? Hoeveel tijd reserveer je voor jezelf, je hobby’s, en je naasten? Wat maakt jou echt gelukkig? Heb je controle over je eigen leven, of word je geleefd?Gelukkige medewerkers

Wil je sparren over je (gebrek aan) balans, je huidige situatie en je toekomst? Bel dan naar: 0162 466322 of 06 48313831.