Klanten en testimonia

Dorinde Winkelaar, opleidingsadviseur zorgopleidingen, Meander Academie

Ik heb Julia en Eugène leren kennen als betrokken trainers. Hun training ‘Met plezier en passie aan het werk’ is erg positief geëvalueerd door de doktersassistenten. Julia en Eugène zijn erin geslaagd om deze training goed aan te laten sluiten bij de leefwereld en behoeftes van deze doelgroep.
Klanten

Carline Wesdorp, maatschappelijk werker, Vrijwilligersacademie
Stichting Meerwaarde

Als Vrijwilligersacademie Haarlemmermeer (van Stichting Meerwaarde) werken we veel samen met docenten en trainers, allen gespecialiseerd op hun vakgebied. Kennis en expertise in huis halen en deze overdragen op vrijwilligers vinden wij erg waardevol. We richten ons niet alleen op vrijwilligers maar ook diegene die wel iets willen doen maar nog niet goed weten wat. De workshop Ken je kwaliteiten, gegeven door Julia Op ’t Root, trainer en coach bij Gelukkige Mensen, is daarbij een mooi startpunt. Op deze manier kijk je eerst naar de vele vaardigheden en competenties die je allemaal bezit. Vanuit daar wordt gekeken naar wat bij je past. Op deze manier streven wij naar een duurzame inzet van vrijwilligers die met plezier hun werk (blijven) doen.
De workshop is sinds februari 2016 3 maal gegeven. Reacties van deelnemers:

  • „het is een leerzame workshop en een uitdaging om je kwaliteiten te vinden”.
  • „Leuk om jezelf onder de loep te nemen aan de hand van de verschillende opdrachten”.
  • „Fijn om samen met anderen van gedachten te wisselen, te leren van elkaar en te zoeken naar oplossingen en uitdagingen”.

Klanten

Klanten

Dion Sillen, Adviseur Vrijwillige inzet & Sport en Bewegen Breda Actief

KlantenVanuit de Vrijwilligersacademie Breda en Breda Actief werken we al enige jaren samen met Eugène en Sonja Klerkx. Zij verzorgen regelmatig cursussen, trainingen en workshops voor vrijwilligers en beroepskrachten over onderwerpen als coaching, leiding geven, samenwerken, positief begeleiden van kinderen en jongeren en persoonlijk leiderschap. Eugène en Sonja beschikken over een brede kennis en kunde en hebben uitstekende programma’s en vaardigheden om deze kennis over te brengen aan de groepen waar zij mee werken. Dit blijkt ook uit de evaluaties van de deelnemers die Eugène en Sonja altijd zeer positief waarderen. Voor ons dus zeker een reden om hen te blijven inzetten voor de Vrijwilligersacademie Breda en Breda Actief!

Met vriendelijke groet,
Dion Sillen, Adviseur Vrijwillige inzet & Sport en Bewegen (Breda Zuid-West)

Klanten Klanten Klanten

Klanten Klanten

Klanten

 

NieuwsbriefGelukkige mensen is een landelijk opererende organisatie die meer focus en bewustzijn wil creëren rondom het thema geluk.
Dit kan op individueel niveau door het invullen van een test of een persoonlijk coachingsgesprek, maar het kan ook door middel van een workshop op het werk of een gesprek met uw partner, vrienden en/of ouders.

Wanneer u wilt sparren over het thema geluk, medewerkerstevredenheid of Hostmanship:


Coachingsreis Ghana


Coachingsreis Turkije