Klanten en testimonia

Erwin Wadners – vrijwilliger en voorzitter Team Sponsoring en Team Padel bij OTPC De Warande

Om de samenwerking tussen de verschillende teams binnen onze sportvereniging te verbeteren heeft Eugene een clinic verzorgd. Extra lastig vind ik zelf bij vrijwilligers soms de bereidheid, inzet en verantwoordelijkheid.
Eugene is helder, rustig, goed luisterend en probleemoplossend gericht. Dus zeker een zinvolle clinic, die een vervolg mag krijgen om de gemaakte doelstellingen te meten en te evalueren.
erwin@skypadel.nl

ML Spangenberg

Op 12 februari 2023 heb ik samen met andere vrijwilligers aan een workshop ‘Met plezier en passie vrijwillig aan het werk’ bij OTC De Warande Tennis & en Padelclub meegedaan. Deze workshop vond plaats onder de plezierige en deskundige leiding van Eugene Klerkx! De workshop gaf een eerste en nuttige aanzet tot de twee hoofdonderwerpen: hoe samenwerken in een vrijwilligersorganisatie te verbeteren en het vrijwilligerswerk leuker te maken.
Ik kijk uit naar een vervolg!

Frans van Lonkhuizen – Directie FlanQ Accountants

Eugène heb ik leren kennen als een gedreven trainer die ook bij moeilijke gesprekken onafhankelijk een oordeel velt. Zelf heb ik ervaring met een moeilijke aandeelhouderssituatie, waarin Eugène als gespreksleider de kernpunten naar boven wist te halen.

Peter Bornkamp – Arcadis Ingenieursbureau

Eugène is een betrokken coach en trainer. In mijn trainingstraject kreeg ik de juiste inzichten om van mezelf een gelukkiger mens te maken. Topper!

Peter Peverelli – Gemeente Gorinchem

Mijn ervaring met KLERKX training & coaching is uiterst positief! Er wordt altijd goed geluisterd naar wat nodig is en dat wordt dan uitvoerig uitgewerkt en besproken! De coach Eugène is zeer kundig in het werk dat hij doet en komt altijd wel met bepaalde ideeën of suggesties om problemen op te lossen! Kortom, als u met KLERKX training & coaching in zee gaat zullen er vrijwel altijd oplossingen komen voor eventuele problemen die zich voordoen.

Cornelius Engelhart – Teammanager Martens kunststoffen

Zowel met groeps- als persoonlijke coaching als zeer prettig en professioneel ervaren.

Julia op ’t Root – Collega-trainer

Eugène heb ik door de jaren heen leren kennen als een bevlogen en betrokken coach en trainer (en collega) met kennis van zaken. Hij weet mensen inzicht te geven en in beweging te krijgen. Als collega heb ik met plezier een aantal malen met hem samengewerkt.

Anna – Manager Gemeente Veenendaal

Met veel plezier aan training deelgenomen. Eugène staat open voor feedback, stelt zich flexibel op en denkt mee in alternatieven!

Erica Hes – Teamleider Mee Vivenz

Meedenkend, innovatief en betrokken! Erg tevreden over KLERKX training & coaching. Fijne samenwerking gehad met Eugène.

Gerard de Groot – Directeur Bedrijfsvoering Gemeente Schiedam

Eugène is scherp, menselijk en kan moeilijke kwesties goed benoemen, zodat deze zelfs met plezier worden opgepakt. Met veel plezier mee samengewerkt.

Paulus Gerrits – Collega-trainer/Rabobank

Eugène is een gedreven, ervaren, oprechte trainer & coach. Hij weet mensen te verbinden en veelal de juiste snaar te raken om veranderingen teweeg te brengen bij de ander. Eugène stelt de mens centraal en spreekt zonder oordeel. Kortom, Eugène geeft meerwaarde aan een ontwikkelproces voor zowel de mens als voor een team/bedrijf.

Piet Sprangers – Teammanager HR Gemeente ABG

Ik ken Eugène als een zeer gedreven en betrouwbare trainer. Scherp op wat er in de groep gebeurt en een goed gevoel voor wat er in de context van de organisatie nodig is om medewerkers beter te laten worden.

Bob van de Haar – Eigenaar DeXonIT

Wij vragen KLERKX training & coaching regelmatig om onze (ICT-)consultants te trainen op het gebied van onder andere gespreksvaardigheid, zelfinzicht en het geven/ontvangen van feedback. Door het regelmatig herhalen van de training blijven onze consultants groeien op zowel het persoonlijke vlak als in teamverband. Zeker rondom de coronatijd is dit wat mij betreft een belangrijk thema.

Patricia de Regt – Collega-trainer

Eugène ervaar ik als een warme, betrokken, zeer ervaren en professionele trainer/coach. Hij is kritisch op de inhoud en zacht op de persoon. Erg prettig om mee samen te werken.

Mariska Lexmond – Ingenieur Antea Group

Eugène weet precies te achterhalen wat nodig is om jezelf te upgraden. Fijne gespreks- en sparringpartner met oog voor detail.

Ruth Eschweiler – Manager HR Antea Group

Eugène coacht regelmatig medewerkers van Antea Group. De medewerkers ervaren dit als een waardevolle bijdrage in hun persoonlijke ontwikkeling. Eugène onderhoudt hierbij een goede afstemming met ons als werkgever en geeft waar nodig feedback waar we als organisatie van leren.

Ida van Leeuwen – Manager Woningbouwvereniging Woonveste

Bij Eugène persoonlijke coaching gehad. Gesprekken gevoerd over de verschillende leiderschapsstijlen en persoonlijk leiderschap. Hij heeft me geholpen met verschillende casuïstiek op de werkvloer door goed te luisteren, veel vakkennis paraat te hebben en een kwaliteit om dat om te zetten naar goede adviezen.

Nathalie van der K. – Teammanager SVB Rotterdam

Voor mijn werk heb ik Eugène ingehuurd als externe coach voor een medewerker in het bedrijf. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Eugène luistert goed naar hetgeen je als opdrachtgever verwacht en vertaalt dit door naar de coachee. De coachee wordt zeer serieus genomen en geholpen in hetgeen hij wil/kan ontwikkelen. De medewerker in kwestie was ook content met de coaching en heeft hier veel baat bij gehad. Ik zie het terug in zijn werk. Kortom, blije opdrachtgever en een goed gecoachte medewerker die veel geleerd heeft over zichzelf.

Eugène verdiept zich goed in de organisatie en de mensen met wie hij werkt. Zijn nazorg heb ik ook als prettig ervaren. Het contact is gebleven; hieruit maak ik op dat zijn interesse oprecht is. Hij wil echt de opdrachtgever en coachee verder helpen. Als ik nogmaals een coachingstraject nodig heb voor een van de medewerkers en/of mijzelf, dan zou ik Eugène zeker benaderen.

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

Feedback Medewerkers Gemeente Veenendaal Cultuurtraject 2018 – 2019

Mooi maatwerk geleverd – Complimenten voor trainers – Positieve houding, goed doorvragen en soms de diepte in om opheldering te krijgen – Goed team – Leuke training – Goed geleid – Actieve, nuttige dag – Vertrouwen in de training en het effect ervan – Goed verzorgd – Waardevol voor mijzelf – Fijne en veilige sfeer: ga zo door – De training heb ik als zeer positief, inspirerend en uitdagend ervaren – Duidelijke cursus, tijd voor uitleg en naspraak – Leuke dag en met veel uitdagingen – Positieve en leerzame training – Fijn dat de training zo flexibel was – Zeer vriendelijk, open en eerlijk, geeft vertrouwen: trainers, ga zo door – Leuke training: openheid en humor – Prettige afwisselende dag – Heel fijne werkvorm: goed uitgedragen en begeleid om een veilige omgeving te creëren – Complimenten voor de trainers; open en eerlijk en scheppen van een vertrouwelijke sfeer – Jullie hebben het top gedaan, op een leuke, gezellige manier

Peter-Paul Ooms, Directeur Martens beton België

Eugène Klerkx heeft bij mijn bedrijf, Martens beton nv in Mol België, twee trajecten van coaching en begeleiding gedaan de afgelopen negen maanden. Het ene traject betrof alle bedienden en het andere de arbeiders in de fabriek, waarbij naast persoonlijke ontwikkeling ook de teamontwikkeling heel belangrijk was. De aanpak van beide trajecten verliep op dezelfde manier: persoonlijke gesprekken, gesprekken met twee collega’s en kleine groepen collega’s (met en zonder leidinggevenden) en is erg succesvol verlopen. In België trainen en coachen is anders gebleken dan gemiddeld in Nederland, maar de kwaliteiten van Eugène hebben alle collega’s over de streep getrokken. Eugène z’n belangrijkste kwaliteiten in deze twee processen: geduld, goed luisteren, goede voorbeelden vinden en goede verslaglegging.

Klanten

Dorinde Winkelaar, opleidingsadviseur zorgopleidingen, Meander Academie

Ik heb Julia en Eugène leren kennen als betrokken trainers. Hun training ‘Met plezier en passie aan het werk’ is erg positief geëvalueerd door de doktersassistenten. Julia en Eugène zijn erin geslaagd om deze training goed aan te laten sluiten bij de leefwereld en behoeftes van deze doelgroep.

Kees van Berkel, Antea Group

De samenwerking met Eugène wordt door mij als prettig ervaren. Eugène past als persoon binnen de cultuur van Antea Group. Hij voelt prima aan waar onze medewerkers behoefte aan hebben in de trajecten die in samenwerking met KLERKX training & coaching worden opgestart. Voor de medewerkers voelt dit vertrouwd, wat leidt tot het gewenste resultaat.

 

Klanten  KlantenKlanten

 

Klanten

 

MBO

In iedere beroepsgroep komt werkdruk voor. Hoe kun jij jouw studenten voorbereiden op een werkzaam leven?

Eugene Klerkx geeft je handvatten om jouw studenten te helpen in balans te blijven wanneer ze aan het werk gaan.

Bekijk het hele programma van Onderwijs van Morgen LiveReviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Hoe doe je dat? Het vraagt om zelfbewustzijn, weten wat je wel en niet belangrijk vindt en wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf hoe de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Jezelf belangrijk maken! Jouw persoonlijke balans en hoe jij jezelf managet is van cruciaal belang.
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.