Maatwerk workshops

workshops gelukkige mensen

Workshops zijn korter en minder intensief dan trainingen. Het is kennismaken met bepaalde thema’s. Workshops kunnen makkelijk voor grotere groepen worden verzorgd. U kunt na een positief beleefde workshop, besluiten om door te pakken en te kiezen voor een training.

Workshop 1: de zeven bronnen van arbeidsvreugde

Wilt u weten hoe het met uw energiebalans is of die van uw medewerkers en weten wat hen motiveert, dan is deze workshop de uitkomst voor u of uw organisatie!
Doel: bewustwording van en focus op positieve energie. In deze twee uur durende workshop staan we stil bij de 7 bronnen van arbeidsvreugde. We gaan onderzoeken waar eenieder in zijn/haar werk arbeidsvreugde vandaan haalt.
Lees meer over de workshop

Workshop 2: persoonlijk leiderschap met routekaart

Wij organiseren ook een workshop met een nieuwe werkvorm rondom het thema persoonlijk leiderschap. Veel bedrijven maken momenteel veranderingen mee. Dat betekent vaak grote aanpassingen in dienstverlening, de organisatie ­inrichting en cultuur. Van medewerkers wordt een andere houding verwacht, waarbij initiatieven, pro activiteit, kortom persoonlijk leiderschap wordt verwacht. Het is belangrijk om daarover met elkaar in gesprek te gaan en beelden daarover uit te wisselen. Onze grote routekaart kan daarbij helpen.

Lees meer over de workshop

Workshop 3: teamen met plezier

Door de werkwijze in deze workshop worden inspiratie en betrokkenheid bij werk en organisatie vergroot. Hij is zodanig opgezet dat de deelnemers vanuit veiligheid, openheid en verbinding geïnspireerd en gemotiveerd worden na te denken en te praten over items als werkplezier, waardering, betrokkenheid, maar ook over motivatie en passie voor het werk. In deze creatieve workshop worden teamleden uitgedaagd om na te denken over plezier en geluk in het werk met als doel een bredere kijk op eigen (en ook andermans) energie-gevers.

Lees meer over de workshop

Workshop 4: zorg goed voor jezelf

Wanneer het niet lekker loopt in de relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of woonsituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk en de sfeer thuis. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? De persoonlijke balans is van cruciaal belang.

Lees meer over de workshop

Deze workshops kunnen in company en als ‘lunch-en-learnsessie’ worden verzorgd op een voor u geschikte tijd en locatie. Regelmatig worden er workshops georganiseerd door Gelukkige Mensen. Voor interesse kun je via het contactformulier contact met ons opnemen.

NieuwsbriefGelukkige mensen is een landelijk opererende organisatie die meer focus en bewustzijn wil creëren rondom het thema geluk.
Dit kan op individueel niveau door het invullen van een test of een persoonlijk coachingsgesprek, maar het kan ook door middel van een workshop op het werk of een gesprek met uw partner, vrienden en/of ouders.

Wanneer u wilt sparren over het thema geluk, medewerkerstevredenheid of Hostmanship:


Coachingsreis Ghana


Coachingsreis Turkije