Maatwerk workshops

Workshops zijn korter en minder intensief dan trainingen. Het is kennismaken met bepaalde thema’s. Workshops kunnen makkelijk voor grotere groepen worden verzorgd. U kunt na een positief beleefde workshop, besluiten om door te pakken en te kiezen voor een training.

Workshop 1: Team met plezier

In wat voor team of teams bevind jij jezelf? Wat is kenmerkend? Hoe zijn ze samengesteld en wat betekent dat? Hoe is jouw positie in je team? Word jij en worden de andere collega’s gewaardeerd en erkend? Welke talenten heeft eenieder? Is dat bekend?
Door de werkwijze in deze workshop worden inspiratie en betrokkenheid bij werk, team en organisatie vergroot. De workshop is zodanig opgezet dat de deelnemers vanuit veiligheid, openheid en verbinding geïnspireerd en gemotiveerd worden na te denken en te praten over items als werkplezier, waardering, betrokkenheid, maar ook over motivatie en passie voor het werk.
In deze creatieve workshop worden teamleden uitgedaagd om na te denken over plezier en geluk in het werk, met als doel een bredere kijk op eigen (en ook andermans) energiegevers.
Lees meer over de workshop

Workshop 2: Zorg goed voor jezelf als zorgprofessional

Het appel op jou als zorgprofessional en collega’s wordt steeds groter, dus goed voor jezelf zorgen, soms nee zeggen en grenzen bewaken wordt steeds belangrijker. Deze workshop geeft praktische handvatten om jouw positieve motivatie voor het werken in de zorg te behouden en jouw eventuele negatieve vicieuze cirkel te doorbreken.

Lees meer over de workshop

Workshop 3: Talenten Motivatie Analyse (TMA)

Deze workshop geeft u meer inzicht wat TMA voor individuen en teams kan opleveren en wat u er vervolgens mee kunt doen. Tevens kunt u ter voorbereiding op de workshop zelf een TMA doen, zodat u alle functionaliteiten aan den lijve gaat ervaren. Wij zetten regelmatig de Talenten Motivatie Analyse (TMA) in voor individuele medewerkers en voor teams. Door medewerkers kansen te geven hun talenten te ontdekken, te ontplooien en in te zetten, zullen mensen sneller in actie komen en de regie nemen over hun eigen loopbaan. Hiermee neemt de kans op verzuim en ongewenst verloop af. Wanneer je een teamanalyse van jouw of een team kunt ontwikkelpunten van een team.

Lees meer over de workshop

Interesse?

Deze workshops kunnen in company en als ‘lunch-en-learnsessie’ worden verzorgd op een voor u geschikte tijd en locatie. Regelmatig worden er workshops georganiseerd door Gelukkige Mensen. Voor interesse kun je via het contactformulier contact met ons opnemen.

workshops gelukkige mensen


Route kaart met passie en plezier samenwerken

Routekaart met passie & plezier samenwerken

Hoe vergroot je jouw werkplezier en persoonlijke balans? Hoe en wanneer:

– Daagde jij jezelf uit?

– Maakte je het verschil?

– Koos je bewust voor jezelf?

– Droeg je bij aan het werkplezier van collega’s?

Onze routekaart laat zien hoe je met passie en plezier samenwerkt, en geeft richting aan je leven en geluk.Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Dit vereist zelfbewustzijn, kracht en een helder begrip van je eigen waarden en wat je energie geeft of ontneemt. De balans tussen ontspanning en inspanning is cruciaal, net als weten wat jou oplaadt.

Problemen in relaties, opvoeding, gezondheid, financiën of de thuissituatie kunnen ook je werkprestaties beïnvloeden. Hoe ga je hiermee om? Hoeveel tijd reserveer je voor jezelf, je hobby’s, en je naasten? Wat maakt jou echt gelukkig? Heb je controle over je eigen leven, of word je geleefd?Gelukkige medewerkers

Wil je sparren over je (gebrek aan) balans, je huidige situatie en je toekomst? Bel dan naar: 0162 466322 of 06 48313831.