Maatwerk workshops

Workshops zijn korter en minder intensief dan trainingen. Het is kennismaken met bepaalde thema’s. Workshops kunnen makkelijk voor grotere groepen worden verzorgd. U kunt na een positief beleefde workshop, besluiten om door te pakken en te kiezen voor een training.

Workshop 1: Team met plezier

In wat voor team of teams bevind jij jezelf? Wat is kenmerkend? Hoe zijn ze samengesteld en wat betekent dat? Hoe is jouw positie in je team? Word jij en worden de andere collega’s gewaardeerd en erkend? Welke talenten heeft eenieder? Is dat bekend?
Door de werkwijze in deze workshop worden inspiratie en betrokkenheid bij werk, team en organisatie vergroot. De workshop is zodanig opgezet dat de deelnemers vanuit veiligheid, openheid en verbinding geïnspireerd en gemotiveerd worden na te denken en te praten over items als werkplezier, waardering, betrokkenheid, maar ook over motivatie en passie voor het werk.
In deze creatieve workshop worden teamleden uitgedaagd om na te denken over plezier en geluk in het werk, met als doel een bredere kijk op eigen (en ook andermans) energiegevers.
Lees meer over de workshop

Workshop 2: Zorg goed voor jezelf als zorgprofessional

Het appel op jou als zorgprofessional en collega’s wordt steeds groter, dus goed voor jezelf zorgen, soms nee zeggen en grenzen bewaken wordt steeds belangrijker. Deze workshop geeft praktische handvatten om jouw positieve motivatie voor het werken in de zorg te behouden en jouw eventuele negatieve vicieuze cirkel te doorbreken.

Lees meer over de workshop

Workshop 3: Talenten Motivatie Analyse (TMA)

Deze workshop geeft u meer inzicht wat TMA voor individuen en teams kan opleveren en wat u er vervolgens mee kunt doen. Tevens kunt u ter voorbereiding op de workshop zelf een TMA doen, zodat u alle functionaliteiten aan den lijve gaat ervaren. Wij zetten regelmatig de Talenten Motivatie Analyse (TMA) in voor individuele medewerkers en voor teams. Door medewerkers kansen te geven hun talenten te ontdekken, te ontplooien en in te zetten, zullen mensen sneller in actie komen en de regie nemen over hun eigen loopbaan. Hiermee neemt de kans op verzuim en ongewenst verloop af. Wanneer je een teamanalyse van jouw of een team kunt ontwikkelpunten van een team.

Lees meer over de workshop

Interesse?

Deze workshops kunnen in company en als ‘lunch-en-learnsessie’ worden verzorgd op een voor u geschikte tijd en locatie. Regelmatig worden er workshops georganiseerd door Gelukkige Mensen. Voor interesse kun je via het contactformulier contact met ons opnemen.

workshops gelukkige mensen


Route kaart met passie en plezier samenwerken

Hoe kun jij ieder dag voor meer werkplezier en een betere balans zorgen voor jezelf?

– Wanneer heb jij jezelf voor het laatst uitgedaagd?
– Wanneer heb jij voor het laatst het verschil gemaakt?
– Wanneer heb jij voor het laatst echt voor jou zelf gekozen?
– Wat draag jij bij aan het werkplezier met jouw collega’s?Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Dat vraagt om zelfbewustzijn, kracht, eigenwaarde, weten wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf wanneer de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe pak je dat vervolgens aan? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie zelf in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Veel vragen, waar we het samen allemaal over kunnen hebben. Maak jezelf belangrijk!
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.