Maatwerk workshops

Workshops zijn korter en minder intensief dan trainingen. Het is kennismaken met bepaalde thema’s. Workshops kunnen makkelijk voor grotere groepen worden verzorgd. U kunt na een positief beleefde workshop, besluiten om door te pakken en te kiezen voor een training.

Workshop 1: de zeven bronnen van arbeidsvreugde

Wilt u weten hoe het met uw energiebalans is of die van uw medewerkers en weten wat hen motiveert, dan is deze workshop de uitkomst voor u of uw organisatie!
Doel: bewustwording van en focus op positieve energie. In deze twee uur durende workshop staan we stil bij de 7 bronnen van arbeidsvreugde. We gaan onderzoeken waar eenieder in zijn/haar werk arbeidsvreugde vandaan haalt.
Lees meer over de workshop

Workshop 2: teamen met plezier

Door de werkwijze in deze workshop worden inspiratie en betrokkenheid bij werk en organisatie vergroot. Hij is zodanig opgezet dat de deelnemers vanuit veiligheid, openheid en verbinding geïnspireerd en gemotiveerd worden na te denken en te praten over items als werkplezier, waardering, betrokkenheid, maar ook over motivatie en passie voor het werk. In deze creatieve workshop worden teamleden uitgedaagd om na te denken over plezier en geluk in het werk met als doel een bredere kijk op eigen (en ook andermans) energie-gevers.

Lees meer over de workshop

Workshop 3: Zelfzorg voor jou als docent

Het appel op jou als docent en collega’s wordt steeds groter, dus goed voor jezelf zorgen, soms nee zeggen en grenzen bewaken wordt steeds belangrijker. Deze workshop geeft praktische handvatten om jouw positieve motivatie voor het werken in de onderwijs te behouden en jouw eventuele negatieve vicieuze cirkel te doorbreken.

Maar hoe je dat, beter voor jezelf zorgen?

Het vraagt om zelfbewustzijn, wat zijn jouw sterke kanten en valkuilen en wat zijn de voor- en nadelen daarvan? Bewust zijn van hoe je in balans bent, hoe het met jouw werkplezier gesteld is en of dat om aanpassingen vraagt voor jezelf. Daarbij is het handig te weten wat je wel en niet belangrijk vindt en wat belangrijke waarden voor jou zijn. Op tijd rust nemen en jouw verantwoordelijkheid doseren. Voor jezelf opkomen. Weten van jezelf hoe de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt.

Lees meer over de workshop

Interesse?

Deze workshops kunnen in company en als ‘lunch-en-learnsessie’ worden verzorgd op een voor u geschikte tijd en locatie. Regelmatig worden er workshops georganiseerd door Gelukkige Mensen. Voor interesse kun je via het contactformulier contact met ons opnemen.

workshops gelukkige mensen

MBO

In iedere beroepsgroep komt werkdruk voor. Hoe kun jij jouw studenten voorbereiden op een werkzaam leven?

Eugene Klerkx geeft je handvatten om jouw studenten te helpen in balans te blijven wanneer ze aan het werk gaan.

Bekijk het hele programma van Onderwijs van Morgen LiveReviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Hoe doe je dat? Het vraagt om zelfbewustzijn, weten wat je wel en niet belangrijk vindt en wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf hoe de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Jezelf belangrijk maken! Jouw persoonlijke balans en hoe jij jezelf managet is van cruciaal belang.
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.