Coachings- en trainingsreizen

Leren in den vreemde:

Natuurlijk, het is prettiger leren in een exotische bestemming dan in Amsterdam Osdorp. En het zonnige aspect van een training mag ook best als een luxueus beloningscomponent gezien worden. Toch is het verstandig om je nog eens achter de oren te krabben als je besluit dit soort reizen weg te bezuinigen. Het heeft namelijk wel degelijk een positief effect op de effectiviteit van de training zelf.

Wie weg is van huis en haard, neemt de leerstof makkelijker op en een deelnemer denkt langer na over de onderwerpen waarin is getraint of gecoacht. Uit verschillende onderzoeken is dat meermalen gebleken. Sowieso onthoud je meer van de dingen die je meemaakt als je op reis bent. En als de gedachten niet onmiddellijk worden overgenomen door de hectiek van het werk of het reilen en zeilen thuis, geeft dat extra ruimte om met de geleerde materie bezig te blijven. Zeker als je met trainingsgenoten de avonden doorbrengt.

In oktober – november organiseren we een reis naar Dubai en in februari – maart 2018 een reis naar Ghana

Lees meer over de coachingsreis Ghana

Lees meer over de coachingsreis Dubai

Lees meer over de coachingsreis Turkije


Gelukkige mensen is een landelijk opererende organisatie die meer focus en bewustzijn wil creëren rondom het thema geluk.
Dit kan op individueel niveau door het invullen van een test of een persoonlijk coachingsgesprek, maar het kan ook door middel van een workshop op het werk of een gesprek met uw partner, vrienden en/of ouders.

Wanneer u wilt sparren over het thema geluk, medewerkerstevredenheid of Hostmanship:


Nieuwsbrief


Coachingsreis Ghana


Coachingsreis Dubai


Coachingsreis Turkije