Persoonlijke veerkracht

Een gezonde en goede balans in jezelf zorgt voor lichamelijke en geestelijke veerkracht en stabiliteit in het leven. Wat was de impact van de afgelopen jaren op jou, wat heeft het jou geleerd en gebracht en hoe kijk je nu naar de toekomst? Ben je bang of bezorgd of hoopvol en vol vertrouwen. Hoe zit jij nu weer in jouw werk en hoe gaat het bijvoorbeeld met jouw kinderen? Is er nu weer meer ruimte voor ontspanning en meer energiegevers en kun je dat zelf regisseren? Hoe zorg jij ervoor dat jouw veerkracht op peil blijft?

Onderwerpen:

  • definitie persoonlijke veerkracht
  • welke interne + externe factoren zijn hierop van invloed
  • wat is vooral bepalend voor jouw persoonlijke veerkracht
  • hoe kun je de interne + externe factoren beïnvloeden
  • energiegevers + energievreters

Doelstelling training:

  • dat deelnemers zelfbewuster worden met betrekking tot eigen persoonlijke veerkracht
  • dat deelnemers inzichten opdoen en handvatten meekrijgen om de persoonlijke veerkracht op peil te houden alsook in positieve zin te beïnvloeden om van daaruit beter te kunnen dealen met beperkingen, tegenslagen en moeilijke situaties

Werkwijze:

Deze tweedaagse groepsgewijze training kan incompany en via open inschrijving worden aangeboden. Voorafgaand aan de training willen wij weten wat jouw leerwensen zijn of tegen welke zaken jij aanloopt, zodat wij daarop kunnen inspelen tijdens de training. Het zal een praktische, interactieve en gevarieerde training worden waarin u veel persoonlijke aandacht krijgt en zult vertrekken met maatwerk handvatten.

Belangstelling:

Wanneer u interesse heeft kunt u bellen naar telefoonnummer 06 48313831 of mailen naar info@gelukkigemensen.nl


Route kaart met passie en plezier samenwerken

Hoe kun jij ieder dag voor meer werkplezier en een betere balans zorgen voor jezelf?

– Wanneer heb jij jezelf voor het laatst uitgedaagd?
– Wanneer heb jij voor het laatst het verschil gemaakt?
– Wanneer heb jij voor het laatst echt voor jou zelf gekozen?
– Wat draag jij bij aan het werkplezier met jouw collega’s?Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Dat vraagt om zelfbewustzijn, kracht, eigenwaarde, weten wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf wanneer de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe pak je dat vervolgens aan? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie zelf in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Veel vragen, waar we het samen allemaal over kunnen hebben. Maak jezelf belangrijk!
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.