Persoonlijke veerkracht

Een gezonde en goede balans in jezelf zorgt voor lichamelijke en geestelijke veerkracht en stabiliteit in het leven. Wat is de impact van deze periode op jou, hoe deal je met de maatregelen en hoe kijk je bijvoorbeeld naar de toekomst? Ben je bang, bezorgd of boos en hoe ga jij of gaat jouw omgeving daarmee om? Hoe zit jij in jouw werk, hoe gaat het met jouw kinderen en hoe ontspan jij nu er misschien wel veel energiegevers voor jou zijn weggevallen? Hoe blijf jij veerkrachtig in deze tijd van meer regels, onzekerheden en toenemende polarisatie? Voorafgaand aan de training willen wij weten wat jouw leerwensen zijn of tegen welke zaken jij aanloopt, zodat wij daarop kunnen inspelen tijdens de training.

Onderwerpen:

  • definitie persoonlijke veerkracht
  • welke interne + externe factoren zijn hierop van invloed
  • wat is vooral bepalend voor jouw persoonlijke veerkracht
  • hoe kun je de interne + externe factoren beïnvloeden
  • energiegevers + energievreters

Doelstelling training:

  • dat deelnemers zelfbewuster worden met betrekking tot eigen persoonlijke veerkracht
  • dat deelnemers inzichten opdoen en handvatten meekrijgen om de persoonlijke veerkracht op peil te houden alsook in positieve zin te beïnvloeden om van daaruit beter te kunnen dealen met beperkingen, tegenslagen en moeilijke situaties

Werkwijze:

Deze groepsgewijze training zal bij voorkeur life en fysiek worden verzorgd. Als het even kan incompany, maar per open inschrijving is ook een optie. Via Teams en Zoom is mogelijk als dit beter aansluit bij de policy van een organisatie.

Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Hoe doe je dat? Het vraagt om zelfbewustzijn, weten wat je wel en niet belangrijk vindt en wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf hoe de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe gelukkig ben je persoonlijk in al deze gebieden? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Jezelf belangrijk maken! De persoonlijke balans en jouw zelfmanagement is van cruciaal belang.Wandel- of skypecoaching

Wie had verwacht dat wij op zoveel plekken in de wereld zo worden stopgezet! En niet alleen met onzekerheid over ons werk, maar ook over onze eigen en andermans gezondheid, het verlies van dierbaren en een zeer onduidelijke en onzekere toekomst.

Lees meer
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.