Het belang van een luisterend oor!

Wij horen voortdurend in de praktijk dat de invloed van een luisterend oor van het management of andere collegae van grote invloed is op het werkplezier of geluk! Jezelf gehoord, gezien en gewaardeerd voelen is zeer belangrijk en zorgt voor erkenning. Helemaal als jij dan ook nog begrepen wordt door de ander en de ander ook rekening wil houden met hetgeen jij hebt aangegeven.

Dit vraagt ook wat van jezelf, jouw openheid, het jezelf kwetsbaar durven en kunnen opstellen en daarnaast vraagt het ook iets van de ander, zoals bijvoorbeeld empathie en aandacht en interesse hebben voor jou.

Toen ik dit deze week besprak, zei mijn collega ‘ja en bij de slager kun je geen broden kopen’, daarmee zeggende “niet iedereen bezit over die sociale skills en dat klopt natuurlijk! Wil niet zeggen dat je deze niet kunt ontwikkelen. Regelmatig maak ik binnen relaties en in teams mee dat men elkaar niet hoort of verstaat. Wanneer jij dit herkent uit de praktijk en er ondersteuning bij wenst, bel ons dan. Wij zullen aandachtig luisteren!


Route kaart met passie en plezier samenwerken

Hoe kun jij ieder dag voor meer werkplezier en een betere balans zorgen voor jezelf?

– Wanneer heb jij jezelf voor het laatst uitgedaagd?
– Wanneer heb jij voor het laatst het verschil gemaakt?
– Wanneer heb jij voor het laatst echt voor jou zelf gekozen?
– Wat draag jij bij aan het werkplezier met jouw collega’s?Reviews

Francisca Schroer – Manager TMA Utrecht

De ervaring die ik heb opgedaan met KLERKX training & coaching is vooral de zorgvuldigheid en goede voorbereiding die me zijn opgevallen. Daarnaast is kennis en ervaring en de sfeer me zeer goed bevallen. De naam ‘Gelukkige Mensen’ maken ze wat mij betreft helemaal waar.

LEES MEER REVIEWS


Nieuwsbrief


Zorg goed voor Jezelf

Dat vraagt om zelfbewustzijn, kracht, eigenwaarde, weten wat belangrijke waarden voor jou zijn. Weten van jezelf wanneer de balans tussen ontspanning en inspanning in evenwicht is en goed weten waar je van bijtankt of leegloopt. Wanneer het niet lekker loopt op het gebied van relatie, opvoeding, gezondheid, financiën of thuissituatie, zal dat voor de meeste mensen onder ons ook invloed hebben op het functioneren op het werk. Hoe pak je dat vervolgens aan? Hoeveel ruimte en tijd heb je voor jezelf, jouw hobby, jouw partner, kinderen en familie? Wat gun jij jezelf en wat doe je waar je echt heel happy van word? Heb je zelf de regie zelf in handen of word je geleefd? Heb je zorgen en kun je daar goed over praten? Veel vragen, waar we het samen allemaal over kunnen hebben. Maak jezelf belangrijk!
Wanneer u wilt sparren over uw balans, de huidige situatie en uw toekomst, bel dan naar 0162 466322 of 06 48313831.