Organisatie Gelukkige Mensen

Organisatie Gelukkige Mensen

Gelukkige Mensen

We zien geluk als een enorm belangrijk en essentieel levensthema dat heel veel energie geeft.

Visie en uitgangspunten

Geluk moet ons inziens meer op de agenda. We zouden onze zegeningen meer mogen tellen. We wonen in een rijk land, maar hoe gelukkig zijn we gemiddeld eigenlijk? Hoe komt het dat we mensen in ontwikkelingslanden, die te maken hebben gehad met orkanen, armoede en onderdrukking, meer zien lachen dan reizigers in een super luxe NS-trein? Waar bevinden wij ons in de piramide van Maslow en waar bevinden zij zich? Waar vinden zij en waar proberen wij ons geluk te vinden?

Gelukkige Mensen

Door geluk meer op de agenda te plaatsen, verwachten wij dat mensen (medewerkers) weer meer bij de eigen essentie komen en beter prioriteiten kunnen stellen en keuzes maken. Bewust worden van wat wij allemaal hebben en mogelijk geluk ook meer uit andere zaken proberen te gaan halen zou ons inziens een mooie uitdaging voor ons als Nederlanders zijn. Wanneer mensen tevreden zijn met hun werk (intrinsiek gemotiveerd), collega’s en werkgever zouden ze ook niet meer gemotiveerd hoeven te worden door anderen.
Ons GM team bestaat naast een aantal vaste trainers en coaches en freelancers, die flexibel op vragen van klanten in te kunnen springen.

Team:

Gelukkige Mensen

Eugène

Website

Gelukkige Mensen

Julia

Website

Eugène Klerkx startte in het jaar 2000 met KLERKX Training en Coaching en begaf zich vanaf dat moment in allerlei commerciële bedrijven, semioverheid- en overheidsorganisaties om individuen te coachen en teams te trainen. Zijn reiservaringen, interesse in mens en cultuur en visie op het leven, zorgde enkele jaren geleden voor het ontstaan van Gelukkige Mensen.nl. Zijn missie is het thema geluk hoger op ieders agenda te krijgen en deze netwerkorganisatie verder op te tuigen.

Julia Op ‘t Root startte in 2004 Julia Op ‘t Root coaching en training. De afgelopen 10 jaar heeft ze cliënten gecoacht met loopbaanvragen, ontwikkelen van competenties en reïntegratie na ziekte en hervinden van een juiste werk-prive balans. Trainingen en teamcoaching heeft ze binnen de gezondheidszorg, onderwijs, maatschappen van specialisten, accountant en fiscalisten en huisarstenpraktijken verzorgd. Haar missie is om mensen te laten groeien in de beste en breedste zin des woords.